Presentació del Mapa d'Assegurances

mapaassegurances 2Dins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà la presentació del mapa d'Assegurances per Associacions a càrrec d'ARÇ Cooperativa.

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 de 18h a 19.30h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

Llegeix més...

El CAB es suma a l’aturada general de dimarts 3 d’octubre

slider-democràcia1-1-1Des del Consell d’Associacions de Barcelona, com a membres de la Taula per la Democràcia, ens sumem a l’Aturada General de dimarts 3 d’octubre.

Aprofitem per condemnar enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya i fem una crida a mantenir les mobilitzacions alegres i no violentes.

 

Convocatòria de la Taula per la Democràcia

Adheriu-vos a la Taula per la democràcia

slider-democràcia1-1-1Una quarantena d’entitats de la societat civil catalana constituïm la Taula per la Democràcia. Convidem a totes les associacions de la ciutat a adherir-se en aquest enllaç

El Consell de Ciutat expressa el rebuig i condemna als fets que estan succeint a Catalunya

img-cc-bcn-1octA proposta de la Presidència del Consell d’Associacions de Barcelona, Montserrat Morera, i en el marc de la Comissió Permanent del passat 27 de setembre, el Consell de Ciutat  va aprovar un comunicat sobre els fets que estan succeint aquests dies a Catalunya.

Llegeix més...