[COMUNICAT]: Les associacions en defensa de les iniciatives ciutadanes

signatures-multiconsulta-010318-1024x576En el marc de la darrera Assemblea del CAB es va aprovar la “Resolució en defensa dels processos participatius impulsats per la ciutadania”, en la qual s’exigeix als grups municipals que busquin solucions per fer realitat les Iniciatives Lesgislatives Ciutadanes impulsades en els darrers mesos per entitats i col·lectius de la ciutat i donem suport a les iniciatives que promoguin les entitats promotores d'aquestes.

Comunicat del CAB en defensa dels processos participatius impulsats per la ciutadania

Llegeix més...

XIIa Assemblea General Ordinària: Continuem amb la (R)evolució associativa!

CAB petit webEl passat dijous 12 d’abril es va celebrar a Torre Jussana la XII Assemblea General Ordinària del CAB.

L’assemblea és l’òrgan sobirà de l’entitat i, per tant, on es decideixen les línies de treball de la organització. En aquesta ocasió hi van participar una quinzena de federacions que van aprovar l’informe de gestió per al 2017, així com el Pla de Treball per al 2018.

Seguidament es va fer seguiment del Pla Estratègic 2018-2020, que porta per lema “La (R)evolució associativa" i es va realitzar una dinàmica amb totes les entitats assistents per tal de repensar la governança de l’entitat i el seu paper en tant que xarxa associativa.  

Llegeix més...

#Capalafesta18! Ja podeu fer propostes d'activitats per a l'Associa't a la Festa 2018

element 1523621406Durant les Festes de La Mercè, la Plaça Catalunya es tornarà a convertir en l'epicentre i l'aparador de l'activitat associativa de la ciutat. Serà en el marc de l'Associa't a la Festa, que enguany se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre. Les entitats que hi estiguin interessades proposin les activitats que volen realitzar durant l'Associa't. Associacions, teniu fins el 29 d'abril per fer-ho.

+ info i inscripcions

El CAB s’adhereix a l’Espai Democràcia i Convivència contra la vulneració dels drets civils i polítics. Manifestació diumenge 15!

20180404 Logo-espai-democraciaDurant l’Assemblea General Ordinària del passat 12 d’abril, les entitats membres del CAB van acordar l’adhesió del Consell a l’Espai Democràcia i Convivència, una proposta impulsada per entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana contra la vulneració dels drets cívics i polítics que estem patint a Catalunya.

Animem a totes les entitats membres del CAB a adherir-se a aquest espai i a participar en la gran manifestació convocada pel proper diumenge 15 d’abril, que sortirà a les 12:30 h de la Pl. d’Espanya. La mobilització porta per lema: "Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!"