Vols saber com són les associacions? Presentació del #elPanoràmic: 8 de juny a Cotxeres de Sants

presentaciópanoràmicEl proper 8 de juny a les 18h a Cotxeres de Sants presentarem les dades de l'edició 2016 de #elPanoràmic.  

En aquesta edició han participat més de 2000 entitats que ens permeten explicar la realitat de l'associacionisme a nivell català i de Barcelona.

Confirmeu l'assistència en aquest enllaç

Les entitats ambientals catalanes insten l’Estat a complir la nova sentència del Tribunal Constitucional sobre el 0,7% de l’IRPF

logo o3sacL’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) i les entitats ambientals catalanes, valoren positivament la sentència del Tribunal Constitucional que es va fer pública el dia 23 de gener de 2017 i demanem que acati la sentència  i ampliï els beneficiaris de la propera convocatòria d’ajuts al 0’7% de l’IRPF per a incloure en la mateixa a associacions declarades d’utilitat pública i a fundacions con finalitat ambiental inscrites en registres autonòmics.

+ informació i adhesions en aquest enllaç

Associa't a la Festa 2017: darreres setmanes per proposar activitats

associatEls propers dies 23, 24 i 25 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, se celebrarà la segona edició de l’Associa’t a la Festa

El passat dimecres 29 de març es va obrir el termini per tal que qualsevol associació de la ciutat pugui proposar activitats per realitzar en el marc de l’Associa’t a la Festa. El formulari estarà disponible a www.associat.barcelona fins el proper 8 de maig. Per a qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar el formulari podeu contactar amb l'organització a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Al web de Torre Jussana trobareu recursos per pensar l’activitatrecursos per pensar l’activitat.

 

Fòrum veïnal de dones: Els barris amb ulls de dona

cartell-barris-okLa FAVB organitza el Fòrum Veïnal de Dones que els pròxims 5 i 6 de maig al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona. Amb aquest es preten contribuir a una nova embranzida del moviment veïnal i a la seva lluita per la ciutat democràtica des de les capacitats, l’energia i la mirada rebel de les dones. La trobada, a més, és el començament d’un projecte ambiciós que busca sumar més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat.

Llegeix més...