El Panoràmic presenta les primeres dades de l'informe sobre entitats Culturals al Forum d'Educació i Cultura Popular

presentacio entitats cultura panoràmicEl passat divendres 26 de gener, l'equip del Panoràmic, va presentar un avançament de les dades de l'informe sobre entitats culturals que s'ha elaborat en el marc del Panoràmic. L'informe complet es presentarà durant els propers mesos.

Llegeix més...

Convocatòria de taller obert per al projecte Les Rambles

lr grupscooperatiusDes del Consell d'Associacions estem participant al procés participatiu del projecte Les Rambles per fer present les propostes que al llarg d'aquests anys hem defensat sobre l'ús de l'espai públic per l'acció col·lectiva. Participem en el grup cooperatiu MOVIMENT i el d'ESPAI PÚBLIC. Totes les entitats que ens volgueu fer alguna aportació en relació a aquest procés ens podeu fer arribar la vostra petició a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

D'altra banda, aprofitem per recordar que es convoca a tota la ciutadania a participar al primer taller obert que dóna inici al procés de cooperació ciutadana per a la dinamització i remodelació del projecte Les Rambles. El taller tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 27 de gener en horari d’11 a 14 h.

+info i inscripcions

#contagiaelvirus! Una campanya per fomentar l'associacionisme

pegata 14x7#Contagiaelvirus és el lema d’una nova campanya de foment de l’associacionisme a la ciutat, creada a partir de la participació d’entitats durant la HackaCOM del Viver de Comunicació de l’Associa’t a la festa que es va realitzar el passat 16 de desembre.

Animem a totes les entitats a entrar a la web de campanya, a fer-ne seguiment i difusió a través de Twitter (@contagiem) amb l'etiqueta #contagiaelvirus, així com a participar en la propera HackaCOM, que ja té data (14 d’abril) i formulari d’inscripció, per consensuar conjuntament les accions més adequades per motivar a la ciutadania a associar-se.   

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

jornada-visual-facebook-1200x628-pxEls propers dies 1 i 2 de març de 2018 el Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP, organitzen unes jornades internacionals d’acció comunitària al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Unes Jornades per escoltar i conèixer polítiques públiques foranies sobre Acció Comunitària vinculades a aspectes de democràcia, enfortiment i empoderament del conjunt de la ciutadania, i que reforcin la idea de transversalitat a través de polítiques locals concretes.

+ info i inscripcions