Èxit de les iniciatives ciutadanes!

DXM4RlDXcAcqJvqEstem molt contents de compartir l'èxit de la ciutadania organitzada que han fet prosperar les iniciatives que estaven en marxa. Necessitaven reunir 15.000 signatures i de llarg ho han aconseguit!

Viver de Comunicació de l'Associa't: Més propostes per enfortir la comunicació de les associacions

BannerassociatcabDes del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Fundació Quepo i la implicació del CAB i d'altres organitzacions de la ciutat, s'ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't, una proposta per enfortir comunicativament a les entitats barcelonines.

Les accions que es realitzaran en el marc del Viver es basen en tres grans eixos i complementen  els serveis i recursos en comunicació que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són les següents: 

Llegeix més...

presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017

cjbEl Consell de la Joventut de Barcelona presentarà l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017, el proper dijous 1 de març a les 19h al l'Espai Jove la Fontana (L3-Fontana).

DIA: DIJOUS 1 DE MARÇ

HORA: 19H

LLOC: ESPAI JOVE LA FONTANA (c.Gran de Gràcia 190/L3- Fontana)

Llegeix més...

#VolemAcollir - Xerrada: Un any després de la manifestació. Què ha canviat?

volemacollir180212El 18 de febrer farà un any que entre tots i totes vam fer la manifestació més gran del món a favor de l'acollida de persones refugiades. Un any després, però, ens preguntem: Va servir d'alguna cosa? Què ha canviat? 

El proper diumenge 18 de febrer a les 12h, desde #VolemAcollir s'organitzarà una xerrada-debat al CCCB (Aula 1) per conèixer la situació actual, fer balanç del 2017 i parlar de tot el que ens queda per fer.