Presentació de les dades sobre entitats culturals del Panoràmic 2017

I logo DASCDurant l’acte institucional del #DASC2018, que es realitzarà el dijous 7 de juny, a les  al Centre Sant Pere Apòstol, es realitzarà una breu conferència sobre l’educació i la cultura popular a partir de les dades sobre les entitats culturals catalanes recollides en el Panoràmic de les Associacions. Consulteu el programa complet de l’acte.

Per assistir-hi, cal reservar plaça al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

1r Vermut CAB: Teràpia per a comunicadores!

vermut comunicacioComunicadores de les entitats membres del CAB, com que sabem que aneu de bòlit, us oferim una sessió terapèutica i que, alhora, us pot ser de molta utilitat per a la vostra acció comunicativa!

Serà una trobada informal, de totes les comunicadores de les federacions del CAB per, de manera distesa i al voltant d'una taula amb una mica de menjar i beure, xerrar sobre la vostra tasca comunicativa i, sobretot, compartir què us funciona i què no, inquietuds, problemàtiques, eines que fa servir cadascuna i solucions comunicatives amb la resta de responsables de comunicació de les federacions membres.

Dia: divendres 15 de juny

Hora: 12 h

Lloc: Sala d'Actes del Centre Cívic Cotxeres de Sants (c. de Sants, 79)

Formulari inscripcióFormulari inscripció

Llegeix més...

Jornada DDiPAS: Comunicació i gènere en diàleg a les entitats socials

39a7c310-e851-4090-9155-dd5a3e08e616Ja us podeu inscriure a la 6a Jornada DDiPAS que enguany debatrà sobre ‘Comunicació i gènere en diàleg a les entitats socials‘.

Serà el pròxim 24 de maig de 16 a 19h a la Sala 1 del Caixa Fòrum.

+ info i inscripcions 

Jornada d'Innovació democràtica a la ciutat

jornadesinnovacioL'Ajuntament de Barcelona organitza una jornada que explorarà nous models per pensar, imaginar i construir la ciutat,  que garanteixin drets fonamentals per a la participació democràtica, que entenguin i dialoguin amb els conflictes urbans, que fomentin l'autonomia i l'autoorganització de la ciutadania i que posin l’atenció en les intel·ligències i els coneixements existents a la ciutat.

La jornada es celebrarà el proper dijous 17 de maig a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

+ ifno i inscripcions

També es presentarà la nova versió de Decidim, la plataforma digital de participació desenvolupada per l'Ajuntament de Barcelona. La plataforma està feta amb programari lliure i, a dia d'avui, ja la utilitzen més d'una trentena de ciutats i organitzacions de tot el món. Una eina que estem adaptant per facilitar la participació a Torre Jussana.

Finalment, se celebrarà la inauguració del  Laboratori d’Innovació Democràtica, que vol ser un espai de trobada, un ateneu de formació i experimentació política i un laboratori de desenvolupament de noves tecnologies i pràctiques col·laboratives, amb un programa orientat a resoldre problemes i reptes urbans de manera compartida, crítica i participada, amb especial atenció als processos democràtics, d'innovació social i de gestió de comuns urbans.