Notícies

11/12: Presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats de Ciutat Vella

Targetó 10 anys CabFAVB
En motiu de la instal·lació de l'exposició "Associacions amb CAB" a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns (FAVB), el proper 11 de desembre realitzarem una presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats del districte de Ciutat Vella. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca.
 
Dia: 11 de desembre
Hora: 18 h
Lloc: seu de la FAVB (c. Obradors, 6-8)
Inscripció gratuïta. Per assistir-hi cal omplir el següent formulari.

 

Convidem a totes les entitats de Ciutat Vella a participar-hi. Us hi esperem!

Festa del Voluntariat del Poble-sec!

festa voluntarisAquest any, aprofitant el Dia Internacional del Voluntariat, la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec s'han proposat donar visibilitat a aquestes persones. Per això organitzen la Festa del Voluntariat del Poble-sec.

Aquesta serà el proper dimarts 4 de desembre, a les 18 hores al Centre Cívic El Sortidor.

La Federació Catalana de Voluntariat Social celebrarà el DIV-Barcelona a La Pedrera

DIV-Barcelona-300x169La FCVS organitza l’acte anual de celebració del Dia Internacional del Voluntariat Social a Barcelona el pròxim 14 de desembre a les 9.00 h a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia núm. 92). L’esdeveniment acollirà el lliurament dels Premis de la 4a edició del Premi Lluis Martí 

+ info i inscripcions

Es busquen experiències d'accions i projectes dirigits a les persones grans

element 1543496205Des de l'Espai Torre Jussana volem recollir diverses experiències associatives relacionades amb les persones grans ja que estem preparant un nou Útil Pràctic centrat en les persones grans. La seva participació en el teixit associatiu i, per tant, la seva implicació en la comunitat, és un dels pilars de l’envelliment actiu i amb aquesta publicació volem oferir un recurs útil per potenciar-la. 

És per això que us demanem la vostra col·laboració en el projecte d’una manera molt senzilla: compartint les vostres experiències associatives amb les persones grans! Per fer-ho només cal que ompliu el següent formulari:

+ info

Formulari accions i projectes associatius dirigits a les persones grans

Llegeix més...

Visiteu l'expo #AssociacionsambCAB a la seu de la FAVB fins el 14/12

IMG-20181127-WA0017L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, on hi ha estat prop de tres setmanes acollida pel Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, ara arriba a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) (c. Obradors, 6-8), on ja es pot visitar gratuïtament i fins el 14 de desembre.

Durant l'estada de l'exposició a la seu de la FAVB també farem un acte de presentació dels resultats de #ElPanoràmic per a les entitats de Ciutat Vella, a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats promotores de la recerca, conjuntament amb el CAB. Serà el dimarts 11 de desembre, a les 18 h, a la seu de la FAVB.

Llegeix més...