Subvencions per a entitats que volen contractar joves de 18 a 29 anys

garantiajuvenilEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), una línia per a la contractació en pràctiques de joves dins el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds està obert entre el 26 de juliol fins el dia 15 de setembre de 2017, aquest inclòs. Les entitats sense ànim de lucre han de fer arribar el formulari de sol·licitud i la documentació annexa a través de Tràmits Gencat.

Premis de Civisme 2017

civismeEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis Civisme. El termini de presentació de les obres es va iniciar el 26 de juliol i acaba el 10 d’octubre.

Els premis tenen per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

+ info

 

El CAB demana empara a l'Alcaldessa per poder votar l'1 d'octubre

somunanacioLa junta del CAB demana empara a l'alcaldessa per tal que faciliti l'exercici del dret a vot el proper 1 d'octubre 

Considerem que el dret a vot és el dret fonamental més bàsic que té la ciutadania

Llegeix més...

Inscripcions obertes al fòrum Som Cultura Popular 2018

unnamed

Des d’avui ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats pel Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i renovar-ne el fons teòric.

Poden presentar propostes entitats i associacions, professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

Llegeix més...