Ja es poden votar les candidatures a formar part de la Comissió Assessora de Processos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona

decidimEntre el 2 i 15 de juliol es poden votar les candidatures a formar part de la Comissió Assessora de Processos Participatius de l’Ajuntament de Barcelona a proposta ciutadana.

La Comissió Assessora és un òrgan consultiu creat pel reglament de participació ciutadana amb l'objectiu de millorar el funcionament dels processos participatius. Aquesta comissió es compondrà de sis membres, i dos d’aquests membres seran elegits a proposta ciutadana mitjançant elecció a través de la plataforma digital.

Podeu consultar i votar les candidatures presentades al següent enllaç

Llegeix més...

El dimecres 11 de juliol treballarem els reptes de governança del CAB en la Trobada d'Associacions

IMG 0982El proper dimecres 11 de juliol a les 18h realitzarem a Torre Jussana la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per debatre sobre la governança del CAB, així com seguir les accions del CAB.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu consultar la pdfconvocatòria

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç

Presenta propostes de contingut per a la Conferència OIDP 2018!

OIDP logo v2Els propers 25 26 i 27/11 se celebra a Barcelona la conferència #OIDP2018 sobre la iniciativa ciutadana i la democràcia directa.

Un espai interessant per que les associacions proposem taules rodones o tallers!

Darrers dies per fer-ho!

+ info i formulariormulari 

Concentració del poble gitano a Barcelona

manifestació-BCNDes del CAB donem suport a la concentració del poble gitano convocada per la FAGIC davant les paraules pronunciades dilluns passat 18 de juny pel ministre de l’interior italià Matteo Salvini.

Per aquesta raó el Poble Gitano de Catalunya convoca per al dia 27 de juny una concentració a Barcelona a les 17:00h. El recorregut començarà en l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona (Passeig de Gràcia 90) i acabarà en el Consolat Italià (Carrer Mallorca 270).

+ info