Es posa en marxa el #congrespermanent

congrespermanentFa un any es posava en marxa el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. S'iniciava al Casino l'Aliança del Poble Nou i finalitzava al CCCB el passat 30 d'abril de 2011. Durant un any 901persones i 543 associacions ens vam trobar repensant l'associacionisme. Ha estat un procés participatiu molt intens que ha permès generar noves coneixences i noves idees que s'han concretat en 8 línies estratègiques, 20 objectius i 188 mesures orientades al propi teixit associatiu i als diferents agents externs.

En l'acte de cloenda ens vam comprometre a posar en marxa el #congrespermanent, una eina que té com a objectius el seguiment i l’avaluació de les polítiques de participació i foment de l'associacionisme. Aquesta base de dades, constantment actualitzada,  permet vincular les propostes elaborades per les associacions en el marc del 2n Congrés de les Associacions de Barcelona amb els diferents documents de referència per la definició de polítiques de suport a l'associacionisme.

+ info

Us convidem a utilitzar aquesta eina i des de la vostra associació per treballar per l'enfortiment del sector, així com per fer-nos arribar qualsevol comentari per ampliar el #congrespermanet

Bona feina!