1 de febrer: Enfortim les associacions per enfortir Barcelona

2nCONG 72pxL'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, exposarà les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat en l'acte de presentació de la Memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. La presidenta del CAB, Montse Balaguer, presentarà les principals conclusions així com el #congrespermanent on es recullen i es valoren les propostes recollides durant el procés i que volem que es converteixin en les futures polítiques de suport a les associacions de la ciutat.

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les set del vespre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1

Us preguem que confirmeu la vostra assistència a Torre Jussana (932564118, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

 Al final de l'acte se servirà un refrigeri i és lliurarà la memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona a totes les persones assistents.

Les persones que necessitin un sistema alternatiu a la comunicació auditiva, visual o d'accessibilitat per poder assistir a aquests actes poden sol·licitar-ho, al telèfon i adreça esmentats, abans del dimecres 25 de gener.