Presentació estudi: "Entitats i grups de suport en els àmbits social i de salut a la ciutat de Barcelona"

gamLa ciutat de Barcelona gaudeix d'un forta i rica xarxa associativa que comparteix l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes en l'àmbit social i de la salut. La recerca recull informació sobre aquestes entitats analitzant amb major detall els diversos grups de suport que existeixen a la ciutat.

En la mateixa jornada es presentarà la Guia d'entitats i grups de suport en els àmbits social i de salut fruit d'aquesta recerca i que trobareu disponible a partir de la setmana vinent a l'enllaç www.bcn.cat/suportsocialisalut.

Lloc: Museu Picasso. Carrer Montcada 15-29. Consulteu la ubicació en el mapa

Data: dimecres 23 de març de 2011

Horari: de 17:45 h a 19:00 h

Per confirmar assistència: trucar al 934 132 670 o enviar un missatge a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

+info

Entitats cíviques i educatives s’agrupen en la coordinadora Somescola.cat en suport al model d’escola catalana

somescola_900x230_verd_2puntcatEl CAB, juntament amb quaranta-tres entitats cíviques, culturals i de tot l'àmbit educatiu han constituit la plataforma Somescola.cat. Aquesta agrupació d'entitats neix amb l'objectiu de coordinar totes aquelles persones, entitats i institucions que es comprometen a actuar de manera activa en suport d'una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d'origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

+info

Estatut europeu d'associacions

EASEA-BannerEl Consell d'Associacions de Barcelona s'ha adherit a la campanya per el suport de l'establiment d'un Estatut Europeu per les mutualitats, associacions i fundacions.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Les aportacions associatives al Pla Director Municipal de Participació Ciutadana

quees_consellDes del Consell d'Associacions de Barcelona s'ha coordinat al llarg dels últims mesos les aportacions associatives al PDMPC dins del marc del Consell de Ciutat.

Les aportacions associatives han estat presentades i defensades en la Comissió de Treball del Consell de Ciutat que ha elaborat aquest dictamen que valora com han estat recollides les diferents aportacions en el PDMPC que aprovarà el ple municipal.

Us convidem a consultar el dictamen en aquest enllaç