#1febrer: la crònica!

1febrer-2El dimecres 1 de febrer, el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir l'acte "Enfortim les associacions per enfortir Barcelona", presidit per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Més de 500 persones, representants del teixit associatiu de la ciutat, van omplir el recinte i el Saló de Cròniques, en un acte que tenia com a principals objectius presentar la Memòria del 2n Congres d'Associacions, el Congrés Permanent, l'espai virtual de seguiment de les propostes del congrés, i esbossar les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat.

Podeu descarregar-vos el discurs de la presidenta del CAB en: pdfdiscurs_ montsebalaguer_120201.pdf

Llegeix més...

1 de febrer: Enfortim les associacions per enfortir Barcelona

2nCONG 72pxL'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, exposarà les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat en l'acte de presentació de la Memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. La presidenta del CAB, Montse Balaguer, presentarà les principals conclusions així com el #congrespermanent on es recullen i es valoren les propostes recollides durant el procés i que volem que es converteixin en les futures polítiques de suport a les associacions de la ciutat.

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les set del vespre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1

Us preguem que confirmeu la vostra assistència a Torre Jussana (932564118, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Llegeix més...

Es posa en marxa el #congrespermanent

congrespermanentFa un any es posava en marxa el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. S'iniciava al Casino l'Aliança del Poble Nou i finalitzava al CCCB el passat 30 d'abril de 2011. Durant un any 901persones i 543 associacions ens vam trobar repensant l'associacionisme. Ha estat un procés participatiu molt intens que ha permès generar noves coneixences i noves idees que s'han concretat en 8 línies estratègiques, 20 objectius i 188 mesures orientades al propi teixit associatiu i als diferents agents externs.

En l'acte de cloenda ens vam comprometre a posar en marxa el #congrespermanent, una eina que té com a objectius el seguiment i l’avaluació de les polítiques de participació i foment de l'associacionisme. Aquesta base de dades, constantment actualitzada,  permet vincular les propostes elaborades per les associacions en el marc del 2n Congrés de les Associacions de Barcelona amb els diferents documents de referència per la definició de polítiques de suport a l'associacionisme.

+ info

Us convidem a utilitzar aquesta eina i des de la vostra associació per treballar per l'enfortiment del sector, així com per fer-nos arribar qualsevol comentari per ampliar el #congrespermanet

Bona feina!

Estudis sobre #basesocial

basesocialDurant el darrer hem realitzat una recerca d'estudis que parlessin entorn a les bases socials de les associacions, amb l'objectiu de trobar pautes que ens ajudessin a identificar quines són les motivacions de les persones a l'hora d'associar-se, per tal que des del teixit associatiu tinguéssim un millor coneixement d'aquestes motivacions, i per tant poguéssim millorar les nostres estratègies per augmentar la base social.

Llegeix més...