Per una participació ciutadana més eficaç

índex
La Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha donat la raó a la Comissió Promotora de la Iniciativa Ciutadana “Defensem el 03BCN”, que promou l'aprovació d'una regulació en defensa del model educatiu de les escoles bressol de titularitat municipal a Barcelona. La Síndica ha considerat desproporcionat el rebuig anunciat per l’Ajuntament a l'acceptació a tràmit d'una iniciativa que ha recollit prop de 26.000 signatures.
 
Des del CAB recolzem el posicionament de la Síndica i reclamem esforços per regular les eines de democràcia directa de les que disposa la ciutadania per facilitar i promocionar el seu ús i aconseguir la millora de la qualitat democratica a la nostra ciutat.
 
El passat mes de març, i recollint conclusions del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona, ja recordàvem en aquest posicionament del Consell la necessitat de continuar treballant per millorar i prestigiar els canals de participació ciutadana. 
 
 

Cap a un nou model de governança

baner jornada 2El Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme organitza la jornada Cap a un nou model de governança el proper 9 d'octubre a l'IDEC.

+ info i inscripcions

Llegeix més...

Servei de Prevenció de Riscos Laborals

sepraEl CAB ha signat un conveni de col·laboració amb SEPRA Cooperativa. Aquest acord permet que les entitats membres del CAB disposin d’un servei d’assessorament en temes de Prevenció de Riscos Laborals.

Llegeix més...

L’assemblea del CAB renova la Junta i aprova una resolució a favor del dret a decidir

DSC03395 petitEl passat dijous 11 d’abril es va celebrar a Torre Jussana-Centre de Serveis per a les Associacions, la VIIa Assemblea General Ordinària del CAB. Les entitats membres, a més d’aprovar la memòria de gestió i l’estat de comptes del 2012, i el pla de treball i pressupost per al 2013, també van aprovar les noves incorporacions a la Junta Directiva de l’entitat i una resolució per donar suport al dret a decidir del poble de Catalunya

 

Llegeix més...