El Consell d’Associacions de Barcelona denuncia poca transparència en la cessió d’espais per part del Consorci de la Zona Franca

casernesDes del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) volem sumar-nos a la denuncia pública que s’ha fet de la cessió per part del Consorci de la Zona Franca, d’un terreny de cinc mil metres quadrats, ubicat a les antigues casernes de Sant Andreu, a la “Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios” perquè realitzin activitats de tipus sociocultural.

Llegeix més...

Reunió amb l'alcalde: demanem més suport en matèria de locals, ús de l’espai públic i reconeixement al teixit associatiu

IMatgewebCABEl passat dimarts 15 d'octubre el CAB va reunir als i a les representants de les 29 federacions d’associacions membres amb l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a Torre Jussana, l'equipament de serveis associatius que cogestiona el Consell. Les entitats van comentar amb l'alcalde diverses qüestions d’actualitat relacionades amb els reptes i problemàtiques del teixit associatiu de la ciutat i les polítiques públiques de suport a l’associacionisme que es realitzen des de l’administració municipal.

Llegeix més...

Cal potenciar un associacionisme organitzat i ampliar la seva autonomia financera

alfonstinena 0Alfons Tiñena, president del CAB explica quins són, segons ell, els reptes de futur de l'associacionisme i el voluntariat en l'article publicat a Xarxanet.

Podeu accedir a l'article en el següent enllaç

Llegeix més...

El CAB acorda amb l'Ajuntament una millora en les condicions de les cessions de locals

29461  789 a 1El CAB ha acordat amb la Direcció de Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona treballar per la millora de les condicions de cessió de locals de l'Ajuntament de Barcelona. Des del CAB s'ha presentat una proposta que és fruit de les diferents aportacions de les associacions membres. La Direcció de Patrimoni s'ha compromès ha recollir les propostes i presentar solucions que donin resposta a les necessitats del conjunt de les associacions de la ciutat.

Podeu consultar la proposta del CAB en el següent enllaç: pdfProposta_condicions_Pla_Locals_130611.pdf

Llegeix més...