L’assemblea del CAB renova la Junta i aprova una resolució a favor del dret a decidir

DSC03395 petitEl passat dijous 11 d’abril es va celebrar a Torre Jussana-Centre de Serveis per a les Associacions, la VIIa Assemblea General Ordinària del CAB. Les entitats membres, a més d’aprovar la memòria de gestió i l’estat de comptes del 2012, i el pla de treball i pressupost per al 2013, també van aprovar les noves incorporacions a la Junta Directiva de l’entitat i una resolució per donar suport al dret a decidir del poble de Catalunya

 

Llegeix més...

Posicionament CAB: Per uns canals de participació ciutadana més efectius!

cab segonaopcioDurant el mes de maig passat, el Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de BCN, acordava reduir els 560 espais participatius existents per tal de simplificar l’estructura de participació ciutadana i fer-la més eficaç. Aquesta era una proposta recollida en el Pla Director Municipal de Participació Ciutadana. Davant d’algunes informacions aparegudes en els darrers dies, en les quals s’explica que el consistori està treballant amb la resta de grups municipals en la nova proposta, des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), en tant que principal plataforma interassociativa de la ciutat, hem elaborat el següent posicionament:

Llegeix més...

Assemblea extraordinària CAB: Relleu a la presidència i nou Pla Estratègic

DSC03253El passat dilluns 10 de desembre es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Aquesta es va fer a la seu del Moviment Laic i Progressista (MLP) una mica més tard del que estava previst inicialment, per tal de facilitar a les entitats la possibilitat de participar a la concentració convocada per Som Escola a la Plaça Sant Jaume. En la convocatòria hi havia la proposta d'aprovació del Pla Estratègic del CAB (2012-2016) i aprovar els nous estatuts per adaptar-los a la nova normativa d’associacions, llibre tercer del Codi Civil i a la realitat del dia a dia del Consell i del teixit associatiu de la ciutat.

Llegeix més...

Conveni col·laboració amb la Coordinadora Catalana de Fundacions

CCF CABLa setmana passada es va signar un conveni de col·laboració entre la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), amb l'objectiu que ambdues organitzacions col·laborin en la posada en marxa d'iniciatives per afavorir el treball conjunt i de coordinació entre el sector fundacional i associatiu. En aquest conveni també es contempla el reconeixement i l'impuls dels respectius Codis ètics, el Codi ètic per a les fundacions catalanes i el Codi ètic de les associacions de Barcelona.

Llegeix més...