Les propostes inicials del CAB al procés del PAM 2016-2019 per la millora de l'associacionisme

ajuntamentEn l'inici del procés participatiu del PAM 2016-2019 des del CAB fem arribar aquest primer document que recull les 11 propostes de millora de la participació i l'associacionisme a la nostra ciutat. Esperem que fruït d'aquest procés el suport a l'associacionisme i l'acció col·lectiva esdevinguin polítiques transversals.

Al llarg del procés participatiu aprofundirem de forma col·lectiva en diferents temes per elaborar noves propostes al voltant de l'ús de l'espai públic, les subvencions, l'organització de festes majors, etc...

Podeu accedir al document de propostes inicials al PAM 2016-2019 en aquest enllaç

Nova guia de TJ: Idees per fer assemblees més participatives, àgils i efectives

assemblees“Idees per fer assemblees més participatives, àgils i efectives”, aquest és el títol de la Nova Guia d'Assessorament de TJ corresponent al mes de desembre. Es recopilen idees i recomanacions per fer un bon treball abans, durant i després de l’assemblea. Trobareu la guia en el següent enllaç.

Les entitats de la ciutat podran proposar i donar suport a candidatures pel síndic/a de greuges de Barcelona

sindica2L’Ajuntament de Barcelona obre el procés per a la renovació del càrrec de Síndic/a de Greuges municipal. Entitats, ciutadans i ciutadanes tindran l’oportunitat de proposar i donar suport a candidatures per a aquest òrgan que vetlla pel respecte dels drets de la ciutadania.

+ info

Convocatòria de Tancarem el CIE per a una gran mobilització el 30 de gener al CIE de BCN

cie30

Des del novembre el CIE està tancat per obres i estem disposades a que no torni a obrir, fent d'aquestes obres una escletxa que ens permeti viure en una ciutat que garanteix la lliure circulació de totes les persones.

Des del CAB donem suport a aquesta campanya, per això, una vegada més cridem a la mobilització!

El proper dissabte 30 de gener a les 11h del matí, de nou anirem al CIE on farem un JUDICI POPULAR, i exigirem el tancament definitiu. Davant la impunitat institucional, cal que la ciutadania exigim justícia i dignitat.

Trobareu informació a www.tancaremelcie.cat