Jornada #digues_capacitat. Les TIC al servei de les persones

99bdad24-tic"La jornada #digues_capacitat. Les TIC al servei de les persones" està organitzada per l’Observatori de la Discapacitat Física i la Fundación Vodafone España, i tindrà lloc a Torre Jussana, el proper dia 18 de febrer, a les 17:00 hores, en el marc de la setmana del Mobile World Congress 2016. 

Inscripció gratuïta en el següent enllaç http://goo.gl/forms/p2CNWsBDoY

Llegeix més...

Presentació del procés del PAM a les associacions de la ciutat

pam73El proper dilluns 1 de febrer l'Ajuntament convoca una sessió de presentació del document inicial del PAM per les associacions de la ciutat. Aquesta presentació comptarà amb la presència de l'alcaldessa Ada Colau.

L’acte tindrà lloc el proper dilluns 1 de febrer a les 18.30h a l’Auditori de Sant Martí (Plaça Angeleta Ferrer, 2 08020 Barcelona)

Llegeix més...

Grup de treball de finançament associatiu del CAB

subv2016El grup de treball de finançament associatiu serà el proper 28 de gener a les 18h a Torre Jussana amb el següent ordre del dia

1. Presentació Diagnosi Subvencions 2015 
2. Acordar conclusions i reflexions associatives al voltant d'aquest.
3. Aportacions al PAM

L'objectiu de la reunió es treballar els punts de conclusions i la reflexió associativa. Recollirem les diferents aportacions per enriquir el document. A la vegada les aportacions i propostes que surtin les farem arribar al procés participatiu del PAM.

Us recordem que actualment existeix aquest grup de treball que comparteix un llistat de correu i un dropbox format per les següents federacions: CATFAC, MLP, FECARECA, Federació Donants de Sang, ECAS, FAC. Si voleu formar part tant sols ens ho heu de comunicar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La Federació d'Ateneus de Catalunya impulsa el programa "Forma't i treballa en un Ateneu" adreçat a joves

SOC GARANTIA JUVENIL 2016 printLa Federació d'Ateneus de Catalunya impulsa el programa "Forma't i treballa en un Ateneu". L’objectiu del programa és que persones joves que no treballen, ni estudien, ni segueixen una formació (joves que no estan ocupats ni en processos d’educació o formació) rebin una formació especialitzada gratuïta i realitzin un període de pràctiques a entitats ateneístiques del nostre país per tal de facilitar-ne la seva inserció laboral.

+ info