Cap a un nou model de governança

baner jornada 2El Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme organitza la jornada Cap a un nou model de governança el proper 9 d'octubre a l'IDEC.

+ info i inscripcions

Llegeix més...

Servei de Prevenció de Riscos Laborals

sepraEl CAB ha signat un conveni de col·laboració amb SEPRA Cooperativa. Aquest acord permet que les entitats membres del CAB disposin d’un servei d’assessorament en temes de Prevenció de Riscos Laborals.

Llegeix més...

L’assemblea del CAB renova la Junta i aprova una resolució a favor del dret a decidir

DSC03395 petitEl passat dijous 11 d’abril es va celebrar a Torre Jussana-Centre de Serveis per a les Associacions, la VIIa Assemblea General Ordinària del CAB. Les entitats membres, a més d’aprovar la memòria de gestió i l’estat de comptes del 2012, i el pla de treball i pressupost per al 2013, també van aprovar les noves incorporacions a la Junta Directiva de l’entitat i una resolució per donar suport al dret a decidir del poble de Catalunya

 

Llegeix més...

Posicionament CAB: Per uns canals de participació ciutadana més efectius!

cab segonaopcioDurant el mes de maig passat, el Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de BCN, acordava reduir els 560 espais participatius existents per tal de simplificar l’estructura de participació ciutadana i fer-la més eficaç. Aquesta era una proposta recollida en el Pla Director Municipal de Participació Ciutadana. Davant d’algunes informacions aparegudes en els darrers dies, en les quals s’explica que el consistori està treballant amb la resta de grups municipals en la nova proposta, des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), en tant que principal plataforma interassociativa de la ciutat, hem elaborat el següent posicionament:

Llegeix més...