Més de 50 entitats criden a una manifestació unitària el 19 de juny sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir!”

20jeventoinstagramAmb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que es commemora el proper 20 de juny, més de 50 entitats s’uneixen (veure llistat) per convocar a una gran manifestació sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir” per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics de l’estat espanyol i de la resta dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur, diumenge 19 de juny a les 18h. 

El manifest (veure) convocant ja compta amb un centenar de col·lectius adherits, el CAB inclòs, (veure llistat) i encara es pot fer l’adhesió.

Manifestació a Barcelona

diumenge 19 de juny a les 18h

Plaça Iniversitat

14J. No permetrem la reobertura del CIE

ELCIETORNA-DIFU-2-470x234El proper 16 de juny reobrirà el Centre d’Internament per a persones estrangeres de Barcelona. Per aquest motiu, des de la campanya Tancarem el CIE de Barcelona us demanem que participeu a la manifestació del proper dimarts 14 de juny a les 19h a la plaça Urquinaona de Barcelona, sota el lema “Estan reobrint el CIE: No ho permetrem!”

De nou la ciutadania de Catalunya hem de tornar a sortir el carrer per exigir la NO REOBERTURA i el TANCAMENT DEFINITIU del CIE de Barcelona.

+ info

Dimarts 14 de juny a les 19h a la Plaça Urquinaona

#AlertaCIE

El CAB ha presentat la seva candidatura a vicepresidir el Consell de Ciutat

consell de ciutatEl CAB ha presentat la seva candidatura a vicepresidir el Consell de Ciutat de Barcelona amb la voluntat de seguir treballant per la millora de la qualitat democràtica a la nostra ciutat. 

Proposem a Montserrat Morera, actual presidenta, amb la voluntat de treballar en el marc del Consell de Ciutat per la millora de la qualitat democràtica a la nostra ciutat. 

Podeu consultar la candidatura: pdfPresentació_CAB_ConselldeCiutat_def.pdf

 

 

A Barcelona hi han 4.780 #associacions actives

2016-05 Dimensió infografia2Gràcies al ‪#‎elPanoràmic‬ podem aportar coneixement sobre les associacions de la ciutat. Podem afirmar que hi han 4.780 associacions actives que mobilitzen prop de 700.000 persones de la ciutat. Ara si podem afirmar que les associacions són el motor dels barris!

Descarregat la jpginfogràfia

Consulta l'Informe de Barcelona