La memòria anual. Nova guia d'assessorament de Torre Jussana

memoriaguiaUn cop tancat l’any arriba el moment de fer balanç. I una de les millors eines que les associacions tenen al seu abast per fer-ho és la memòria anual. Aquest material, elaborat per Torre Jussana, és especialment estratègic perquè permet a les entitats créixer internament, rendir comptes de manera transparent i elaborar un element especialment útil de comunicació interna i externa. Tres beneficis que fan que les associacions puguin créixer en legitimitat, confiança, reconeixement i projecció.

La guia es pot descarregar en el següent enllaç:

Guia d’Assessorament núm. 4 – Gener 2016 - La memòria anual

#DecidimBarcelona: Fem que el futur PAM inclogui les propostes de les #associacions

decidimbcnLes federacions assumim el rol de representació i interlució del sector, per això, és important aprofitar totes les oportunitats que es generaen d'intervenir en l'espai públic. Ara, l'Ajuntament de Barcelona està fent el procés de recollir les propostes del futur PAM i generar debat públic a partir de la plataforma #DecidimBarcelona.

En aquest enllaç trobareu més informació del seu funcionament.

Llegeix més...

Jornada #digues_capacitat. Les TIC al servei de les persones

99bdad24-tic"La jornada #digues_capacitat. Les TIC al servei de les persones" està organitzada per l’Observatori de la Discapacitat Física i la Fundación Vodafone España, i tindrà lloc a Torre Jussana, el proper dia 18 de febrer, a les 17:00 hores, en el marc de la setmana del Mobile World Congress 2016. 

Inscripció gratuïta en el següent enllaç http://goo.gl/forms/p2CNWsBDoY

Llegeix més...

Presentació del procés del PAM a les associacions de la ciutat

pam73El proper dilluns 1 de febrer l'Ajuntament convoca una sessió de presentació del document inicial del PAM per les associacions de la ciutat. Aquesta presentació comptarà amb la presència de l'alcaldessa Ada Colau.

L’acte tindrà lloc el proper dilluns 1 de febrer a les 18.30h a l’Auditori de Sant Martí (Plaça Angeleta Ferrer, 2 08020 Barcelona)

Llegeix més...