El CAB demana una reflexió profunda del model de mostra d’associacions de la Mercè

mostraEn el marc de l’Assemblea del CAB, celebrada el passat 7 de març, les associacions membres demanem una reflexió profunda del model de la mostra d’Associacions de la Mercè.

Podeu accedir a la resolució en el següent pdfenllaç

Llegeix més...

L'Asssemblea del CAB aprova una resolució en suport a la regulació de les associacions cannàbiques

catfacEn el marc de la Xè AGO del CAB, celebrada el passat 7 de març, les federacions membres vam aprovar una resolució presentada per la CATFAC en el que donem suport a una queixa col·lectiva adreçada a la síndica de greuges de la ciutat demanant suport a aquest model d'organització de la ciutadania.

Podeu accedir a la resolució en aquest pdfenllaç

#ElPanoràmic: Ja disponible l’informe inicial de Barcelona

 

Portada PanoràmicEl passat dimarts 15 de març es va presentar al Palau Macaya la segona edició de “El Panoràmic”, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre, i l’informe que recull les principals dades corresponents al teixit associatiu de la ciutat de Barcelona, extretes del treball de camp realitzat durant el 2015.

En aquesta segona edició, hem ampliat El Panoràmic a tot Catalunya. En total, hi han participat més de 1.800 entitats, 1.145 de les quals són associacions i grups informals amb seu a Barcelona. Aquestes xifres l’han convertit en la recerca més àmplia sobre el món no lucratiu realitzada a Europa.

 

Llegeix més...

Nou #GR_Associacions al barri de la Sagrada Família

grsagradaNo us perdeu el proper #GR_Associacions erà el properdissabte 2 d’abril, al barri de la Sagrada Família.

Aquest és el projecte de rutes a peu per conèixer associacions i projectes associatius dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. 

+ info i inscripcions