Com internacionalitzar la teva associació?

internacionalitzacioEl proper 23 d'octubre de 2016 la Fundació Iwith.org organitza, conjuntament amb NGO Management Association Switzerland, el curs Com internacionalitzar la teva ONG? que s'impartirà en castellà per Laura Fähndrich, especialista en comunicació a diferents entitats internacionals. 
Des d'Iwith.org, s'ofereix un 75% de descompte per les federacions membres de la xarxa del CAB.
 

COM INTERNACIONALITZAR LA TEVA ONG?

Data: 24/10/2016
Hora: 16 : 00
Durada: 3 Horas 
Llengua: Castellano
Ubicació: C/ Cucurulla nº 9, 2º 2ª A 08002 Barcelona Catalunya - Espanya
Cost: 100€ (25€ amb descompte a les entitats del CAB)
Més informació: Accés al contingut del curs

Llegeix més...

Jornada d’associacionisme i voluntariat “Som aquí, sumant voluntats”

somparticipacioLa Federació d’Ateneus de Catalunya, la Fundació Pere Tarrés i la Federació Catalana de Voluntariat Social organitzen la jornada d’associacionisme i voluntariat “Som aquí, sumant voluntats” el proper 27 d’octubre de 2016, a les 17.30 h, a Torre Jussana (Barcelona).

Des del CAB estem contents de col·laborar en aquest espai d’intercanvi, debat i reflexió al voltant de la participació ciutadana i el teixit associatiu. Durant la jornada, diferents entitats de tot el país exposaran i debatran com ho fan per donar a conèixer les seves activitats, promoure la implicació activa de la ciutadania i gestionar la participació.

Inscriu-te!

PROGRAMA

Llegeix més...

L'ampliació de la base social és el principal repte de les associacions de Barcelona

2016 09 JPG PrioritatsLes dades de l'edició 2015 de #elPanoràmic ens confirmen qiue l'ampliació de la base social és el principal repte de les associacions de la ciutat. Aquestes associacions treballen continuament per aconseguir més socis i gent implicada en el seu projecte a la vegada que multiplica la necessitat dels col·lectius de millorar els espais de presa de decisió, la transparència en la nostra gestió i les eines per gestionar i executar projectes de forma col·laborativa.

Us convidem a participar de l'edició 2016 de el Panoràmic en el següent enllaç

Llegeix més...

Nou servei de gestió comptable i fiscal per les associacions del CAB

gestióGràcies al conveni signat entre el CAB i Coopdemà SCCL us podem oferir un nou servei a les associacions membres del CAB.

Us oferim una eina que facilita la gestió econòmica fiscal i comptable de les entitats sense ànim de lucre, a través de la utilització per part de les entitats d’una interfície web que no requereix disposar de coneixements comptables previs, i que tutoritzat per “COOPDEMA SCCL” és capaç de nodrir un sistema comptable per doble partida i extreure informació suficient com per fer front a les obligacions fiscals que pertoqui en cada moment.

 

Més informació: pdfFulletó_CAB_serveiscoopdemà.pdf

Si esteu interessats podeu accedir a aquest formulari.