Publicada la resolució provisional de la convocatòria de subvencions 2016 de l'Ajuntament de Barcelona

element 1461235145En la resolució s’hi indiquen, els projectes atorgats, la proposta d’import i la documentació que es requereix, si és el cas, (annex 1), així com els projectes denegats (annex 2) i els inadmesos (annex 3). Aquesta resolució és, només, informativa, a l’espera de la publicació de la resolució definitiva.   

 

Consulteu el BOPB amb la relació de sol·licituds admeses, denegades i inadmeses

+ info

Ja està disponible el programa i les inscripcions #3CCAV

logo original v2 250Després de les sessions territorials celebrades els darrers mesos arriba la cloenda del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que es celebrarà el proper 20 de maig al CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Per assistir-hi cal omplir l'inscripció. Les places són limitades i el procés es tancarà el 10 de maig.

Llegeix més...

Torre Jussana obre una convocatòria per sol·licitar acompanyaments personalitzats

acompanyamentsEl nou servei d’acompanyaments preveu l'obertura periòdica de convocatòries dirigides a totes les associacions de la ciutatque compleixin els requisits establerts. En aquestes convocatòries s'ofereixen tres modalitats d’acompanyaments, tots ells gratuïts.

+ info

Llegeix més...

El #GR_Associacions arriba a Gràcia: Ruta associativa pel barri del Coll. Inscripcions obertes!

FACEBOOK ElCollLes rutes associatives de Barcelona arriben al barri del Coll, al districte de Gràcia. Es tracta del #GR_Associacions, un projecte de Torre Jussana a través del qual promovem el coneixement de l'associacionisme més arrelades al territori a a través de rutes a peu mensuals, de dissabte al matí, per visitar associacions dels diferents barris de la ciutat.

En aquest nou #GR_Associacions es visitaran vuit associacions, de diferents tipologies i àmbits, que exposaran com s'organitzen i quines accions realitzen per dinamitzar la població del territori i millorar l'entorn. És, doncs, una molt bona opció per conèixer d'altres projectes associatius.

Llegeix més...