Nova Guia d'Assessorament sobre com redactar els estatuts d'una associació

estatutsEls estatuts són el document que regula l’organització i el funcionament intern de qualsevol associació. Per aquest motiu és important dedicar temps i esforços a treballar-los o a plantejar-ne les modificacions que requereixi l’entitat i fer-ho de manera consensuada.

Aprofiteu aquesta guia elaborada per Torre Jussana

Les associacions repensem el CAB. Construïm el Pla Estratègic 2020

repensemelCABLes associacions del CAB hem iniciat el procés de reflexió estratègica per repensar l'espai de coordinació associativa a la ciutat.

La primera sessió serà el proper dijous 1 de desembre a les 18h a Torre Jussana.

 

Si la vostra federació vol participar del procés, tan sols heu de respondre aquest formulari

Llegeix més...

Promovem el debat sobre espai públic i convivència al Consell de Ciutat

consell de ciutatLa proposta de debat sobre l’espai públic i convivència presentada pel CAB passarà al plenàri del Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona i que vicepresideix el CAB. Les associacions de la ciutat vam impulsar aquest debat durant el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona i fruit d'aquest procés vam poder definir un posicionament al respecte que ens convida a definir l'espai públic com un espai relacional i d'enfortiment de la pertinença a la comunitat.

Llegeix més...

Les associacions de Barcelona reclamem un PAM de consens

Les associacions de Barcelona sempre hem volgut formar part dels processos participatius, especialment d’aquells que tenen incidència en la definició de les polítiques públiques de la nostra ciutat, com els Plans d’Actuació Municipal (PAM) i Plans d’Actuació de Districte (PAD). En els darrers anys aquests processos han intentat corresponsabilitzar la ciutadania organitzada i no organitzada amb l'avenir de la ciutat, amb més o menys èxit. 

Llegeix més...