Torre Jussana obre una convocatòria per sol·licitar acompanyaments personalitzats

acompanyamentsEl nou servei d’acompanyaments preveu l'obertura periòdica de convocatòries dirigides a totes les associacions de la ciutatque compleixin els requisits establerts. En aquestes convocatòries s'ofereixen tres modalitats d’acompanyaments, tots ells gratuïts.

+ info

 

  • Programa d’acompanyament integral: dirigit a tot tipus d’associacions que vulguin realitzar processos globals de millora.
  • Programes d’acompanyaments específics: dirigit a tot tipus d’associacions que vulguin millorar qüestions concretes del seu funcionament.
  • Programa “Poseu-vos en marxa!”: dirigit a aquells grups de persones que volen constituir una associació o a aquelles iniciatives que s'han constituït recentment com a associació i volen planificar el seu desenvolupament i creixement.

La primera convocatòria, que comprendrà els mesos que resten del 2016, ja està oberta i  es tancarà el dijous 2 de juny. Per presentar-s’hi només cal comprovar que es compleixen els requisits per a cada modalitat i omplir un senzill formulari.