Relleus al CAB: Nova junta i nova presidenta

Publicat el Dimecres, 23 Març 2016 14:20

DSC00689Durant la darrera assemblea celebrada el passat 7 de març es van escollir a les entitats que formaran la nova junta directiva. La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya i la Federació d’Associacions de Cànnabis de Catalunya s’incorporen al màxim òrgan de govern, mentre que el Moviment Laic i Progressista finalitza el seu mandat. La resta de membres són la Taula d’Entitats de Sarrià, la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, el Consell de la Joventut de Barcelona, Entitats Catalanes d’Acció Social i la Federació d'Ateneus de Catalunya

En el marc de la nova junta es va acordar el relleu en la presidència. Montserrat Morera en representació de la Taula d’Entitats de Sarrià pren el relleu al capdavant de l’organització a Alfons Tiñena de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 

La nova junta directiva del CAB estarà formada per:

Vocals:

Domènec Domenech d'Entitats Catalanes d’Acció SocialAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Joan Vives Riba de la Federació d'Associacions de Gent Gran de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Alfons Tiñena de la Federació d'Ateneus de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Patrícia Amiguet Adell de la Federació d’Associacions de Cànnabis de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.