Viver de Comunicació de l'Associa't: Més propostes per enfortir la comunicació de les associacions

Publicat el Dijous, 01 Març 2018 12:31

BannerassociatcabDes del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Fundació Quepo i la implicació del CAB i d'altres organitzacions de la ciutat, s'ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't, una proposta per enfortir comunicativament a les entitats barcelonines.

Les accions que es realitzaran en el marc del Viver es basen en tres grans eixos i complementen  els serveis i recursos en comunicació que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són les següents: 

Aquest itinerari formatiu es realitzarà dues vegades en dos espais diferents: al Centre Cívic Cotxeres-Casinet (Sants-Montjuïc) i al Casal d'Entitats Mas Guinardó (Horta-Guinardó) Consulteu dates i espais de les sessions.

Un complement a les propostes que s'ofereixen des de Torre Jussana

Com dèiem, les propostes del Viver de Comunicació de l'Associa't complementen els serveis i recursos que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són els següents:

 

 

Animem a totes les entitats a aprofitar totes aquestes eines i recursos que teniu a la vostra disposició per millorar la vostra comunicació!