La plataforma #BCNnoEstàEnVenda torna a sortir al carrer

bcnvendaEl dissabte 12 de maig, en coordinació amb altres ciutats de l’Estat com Madrid, València, Iruña, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Gijón, Sevilla, Palma de Mallorca i Málaga, convoquem una nova manifestació de #BCNnoEstàEnVenda a les 18h als Jardinets de Gràcia i fem una crida al veïnat i els col·lectius i entitats de la ciutat.

+ info

 

La plataforma exigeix a les administracions i ens comprometem a lluitar per:

- Derogar l'actual LAU. Assegurar contractes estables, amb renovació automàtica excepte quan hi hagi necessitat familiar de primer grau de la propietat. Cap desnonament més sense alternativa habitacional. Acabar amb els privilegis fiscals de les SOCIMIS, que no paguen impost de societats. Multar i
expropiar tots els habitatges en mans de grans propietaris que hagin romangut buits durant 2 anys, per fer habitatge públic de lloguer.

- Derogar les reformes laborals que han promogut la inestabilitat i l'augment dels treballs precaris, mal remunerats, sense drets laborals i amb retallades dels drets socials.

- Un turisme respectuós amb la convivència veïnal.

- Un espai públic per gaudir de la ciutat i conviure, no per fer negoci.

- Aturar la destrucció del comerç de proximitat.

- Aturar la destrucció del medi ambient per la contaminació que generen els vehicles privats i els creuers del port i promoure el transport públic eficient i no contaminant, i els mitjans alternatius com la bicicleta.

- Polítiques actives i decidides d’igualtat de gènere.

- Derogar la llei mordassa que reprimeix a les que lluiten pels drets polítics, socials i laborals.

Ens veiem el dissabte 12 de maig a les 18h als Jardinets de Gràcia!