L'exposició #AssociacionsambCAB arriba a #Sarrià

exposarriaL'exposició repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell d'Associacions de Barcelona per enfortir el teixit associatiu de Barcelona. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Podreu gaudir de l'exposició fins el 13 gener!

 

Aquesta exposició, que porta per títol "Associacions amb CAB" es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi Ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. 

Si voleu acollir la expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).