L'expo #AssociacionsambCAB arriba a TJ

2019-03-01 16.13.27Durant tot el mes de març podreu visitar a TJ l'exposició "Associacions amb CAB", un recorregut per la trajectòria del Consell d'Associacions de Barcelona durant els seus 11 anys d'existència, en la qual s'hi mostren els principals projectes que ha realitzat la confederació per tal d'enfortir el teixit associatiu de la ciutat.

L'exposició és itinerant i ja ha estat instal·lada en diversos espais associatius o de gestió associativa com el Casinet d'Hostafrancs, la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i la Societat Cultural i Esportiva La Lira

 

Aquesta exposició es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Si voleu acollir l'expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )