L'expo #AssociacionsambCAB arriba a Sant Andreu!

Targetó 10 anys CabLira

L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, i de la posterior instal·lació a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) i al Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, a partir del 15 de Gener la mostra es podrà veure a la seu de la Societat Cultural i Esportiva La Lira (c. Coroleu, 15), al districte de Sant Andreu, on s'hi estarà fins el 15 de febrer.

Aquesta exposició es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Si voleu acollir l'expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).