El 14 de setembre es presenta l'informe de #elPanoràmic 2016 a Girona

Logo PanoramicEl proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016, que enguany mostra per primera vegada les dades sobre associacions i entitats del tercer sector al llarg de tota Catalunya.

La presentació, a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla, estarà dedicada a les comarques gironines, de manera que amb la presentació del Panoràmic, s’exposaran les dades que la Fundació Ferrer Guàrdia, copartícep del projecte, ha recollit per a l’estudi, que és una fotografia de l’estat de les entitats catalanes el 2016.

Des del CAB ens satisfà veure com el Panoràmic serveix per impulsar l'associacionisme a tot el territori català, per això participarem en el debat que es farà sobre la vertebració i els resptes de l'associacionisme.

+info

Així doncs, la presentació comptarà amb Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Fidel González, investigador de la fundació i Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, entitat que ha impulsat el projecte del Panoràmic. Després de la presentació de l’informe i de les dades territorials es durà a terme la taula de reflexió Vertebració del teixit associatiu i la taula rodona Reptes del teixit associatiu. La sessió comptarà amb la benvinguda de Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, i la cloenda a càrrec de Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària, també del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

+ info