Les associacions participen del procés per redefinir les normes reguladores de la participació ciutadana

normesEl treball de revisió de les normes es va iniciar el mandat anterior. Actualment es vol incorporar la feina feta prèviament per les entitats, els grups polítics i el Consell de Ciutat, i alhora ampliar el camp d’actuació per tal de millorar la qualitat democràtica, fomentar la participació ciutadana i incorporar mecanismes de democràcia directa.

En l'anterior procés les associacions vam participar activament coordinant-nos amb la FAVB i elaborant un pdfInforme conjunt i liderant el Dictamen del Consell de Ciutat que va elaborar al respecte.

Si la vostra associació vol estar al cas del procés de debat i participar dels espais de coordinació associativa (FAVB - CAB) podeu contestar aquest formulari per accedir al grup de correus i documents compartits.

 

El procés està liderat per una comissió impulsora formada per entitats de diferent caire, com són: el Consell d’Associacions de Barcelona, la Taula del Tercer Sector, el Consell d’Immigració, la Federació ECOM, la Xarxa Catalana de Dones Directives i Professions de l’Acció Social, el Consell Ciutadà de Sant Martí (Federació entitats Clot-Camp de l’Arpa), el Consell de la Joventut de Barcelona,  el Secretariat Sants-Montjuic, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i la FAVB, així com grups municipals.