El 3r Congrés de l'Associacionisme i el Voluntariat

plaEl passat 29 de juny el Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC) va aprovar la celebració del 3r Congrés Català del Voluntariat, amb l'objectiu d'organitzar un espai de trobada que faci possible un debat entre les associacions i fundacions sobre els reptes de les persones que fan tasques de voluntariat i el futur social i polític que encara Catalunya.

Calendari:

  • Primer trimestre 2016. Inici de les discussions, debats i estudis, mitjançat la creació de diversos grups i ponències que representin diferents punts de vista.
  • Abril i maig de 2016. Treball de les conclusions dels diferents grups i ponències iproposta d'esmenes i consensos.
  • Juny de 2016. Trobada final per aprovar les conclusions del 3r Congrés per posar les bases del tercer Pla Nacional de l'Associacionisme i Voluntariat (PNAV).

Per facilitar la implicació de les entitats i persones en el procés de preparació del 3r Congrés, hi haurà una jornada de treball oberta per tothom qui estigui interessat. 

Dia i hora: 22 de juliol a les 16,30h
Lloc: Seu del Departament de Benestar Social i Família (Pg. Taulat 266, 2a planta Barcelona)
Cal inscripció prèvia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.