[COMUNICAT]: #TotsSomÒmnium. Prou repressió als moviments socials i polítics

omniumDavant l’escorcoll policial que s’ha realitzat avui a la seu nacional d’Òmnium Cultural, des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), com a plataforma de representació del teixit associatiu de la ciutat, volem fer explícit tot el nostre suport a l’entitat i a les seves persones associades i treballadores. L’associacionisme, entès com una eina de transformació i de defensa i foment dels Drets Humans, és un espai de llibertat en el qual la repressió no hi pot tenir cabuda. L’actuació judicial i de les forces de seguretat d’avui és un atac frontal a aquesta llibertat que no podem tolerar.

Des del CAB tornem a exigir que s’aturi la repressió a tots els moviments socials i polítics pacífics del país, que s’alliberin els presos polítics i que es treballi perquè la ciutadania catalana pugui decidir el seu futur amb pau i llibertat.

Avui i sempre #TotssomÒmnium i tots aquells moviments i persones que treballen de manera pacífica per la llibertat i per donar veu i vot a la ciutadania.

Comunicat en PDF