Notícies

Nou #GR_Associacions al barri de la Sagrada Família

grsagradaNo us perdeu el proper #GR_Associacions erà el properdissabte 2 d’abril, al barri de la Sagrada Família.

Aquest és el projecte de rutes a peu per conèixer associacions i projectes associatius dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. 

+ info i inscripcions

Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la FCVS

cartell-relats-generic-300x226Un any més torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social. En la seva 7a edició, la convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

+ info

Impulsem les Festes Majors als barris

festesmajorsEl proper 11 de març a les 18h a Torre Jussana organitzem una cita oberta a totes les associacions, especialment les que organitzen festes majors, amb l'objectiu de elaborar propostes de millora del “reconeixement”, els “tràmits” i els “serveis” alhora d'organitzar les festes majors dels nostres barris.

Per iniciar el debat hem elaborat un document que recull les pricipals demandes exposades al 2n Congrés d'Associacions i al Pla de Suport a les associacions al que podeu accedir en el següent enllaç.

+ info

“Exigim un procés participatiu per definir les normatives de participació”

normativesEn el marc de l'Assemblea General del CAB celebrada el passat 7 de març, les associacions van aprovar una resolució exigint que s’iniciï un procés amb la participació del teixit associatiu i respectant les dinàmiques i els ritmes de les associacions, que permeti de forma col·lectiva, construir un nou model de participació i unes normatives que donin resposta a les necessitats de la ciutadania.

 

Podeu consultar la resoluciió en el següent enllaç: pdfResolució__normatives_de_participació.pdf

Adéu Muriel Casals, farem present el teu testimoni

MurielDesprés de la mort de Muriel Casals, el Consell d’Associacions de Barcelona expressa el seu condol i s’afegeix al dolor dels seus familiars.

Volem reconèixer la seva forma d’implicar-se en els afers col·lectius del nostre país i en l'enfortiment de la societat cívil catalana, convertint-se en un veritable testimoni. El nostre record l’acompanyem de les reflexions que ens va deixar en el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona. “En democràcia, també som necessàries”.

https://www.youtube.com/watch?v=VyiyfTasUvU

Que descansi en pau i que el seu compromís polític i social ens serveixin d’inspiració.