Els #relleus: com incorporar noves persones a les juntes?

relleusEls relleus és una problemàtica recorrent en les nostres #associacions, per això des de Torre Jussana s'ofereix aquesta oferta formativa per facilitar noves idees que ens permetin avançar en aquest propòsit.

No us ho perdeu: "Els #relleus: com incorporar noves persones a les juntes?"

+ info

Nova ruta per la Trinitat Nova amb el #GR_Associacions

gr trinitatDes de Torre Jussana, servei cogestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona i Barcelona.cat impulsem el ‪#‎GR_Associacions‬; una manera diferent i divertida de conèixer les associacions de diferents barris de la ciutat.

Perquè les associacions som els motors dels barris! El 21/5 teniu la oportunitat de conèixer les de ‪#‎TrinitatNova‬

+ info i inscripcions: http://bit.ly/24Ri976

Nova Guia d'Assessorament sobre com fer un pla d'associació

pla dassociacioUs presentem una nova Guia d'Assessorament de Torre Jussana. En aquesta hi exposem com realitzar un pla d’associació, una eina bàsica per engegar un projecte associatiu. Es tracta del document en el qual es plantegen les bases de la futura entitat, del seu funcionament i se n’analitza la seva viabilitat com a associació.

+ info

La guia es pot descarregar en el següent enllaç:

Guia d’Assessorament núm. 5 – El pla d'associació

Cànnabis i convivència ciutadana

somelquecultivemEl proper dimarts 17 de maig participarem en la taula debat "Cànnabis i convivència ciutadana" en el marc de la jornada sobre el Cànnabis a la ciutat de Barcelona organitzada per Som el que cultivem i que es realitzarà al CCCB.

17 de maig a de 17h a 18.45h a CCCB (Aula 2)