Notícies

El CAB s'adhereix al manifest de la Comissió Unitària 28 de juny

CartelGeneralEl Consell d'Associacions de Barcelona s'ha adherit al manifest i la convocatòria d'actes que impulsa la Comissió Unitària 28 de juny. Per això us convoquem a la manifestació reivindicativa que amb el títol “Les plurisexualitats trenquen binarismes, entre pera i poma, escollo macedònia” volem reivindicar i visibilitzar altres formes d’estimar moltes vegades invisibilitzades dins el nostre col·lectiu. 

La manifestació tindrà lloc el pròxim dissabte 2 de juliol a les 18.30h a Pl. Universitat.

+ info

Podeu accedir al manifest:

Llegeix més...

Aportacions al qüestionari del Panoràmic 2016

PAbanner-cuadratIniciem la tercera edició del Panoràmic, i com en les anteriors, les federacions d'associacions podem incloure fins a un màxim de tres qüestions per les seves entitats membres.

Podeu fer arribar les vostres propostes fins el proper divendres 1 de juliol.

El qüestionari definitiu el presentarem el proper 7 de juliol a la trobada d'associacions del CAB que farem a Torre Jussana a les 18h.

Enllaç per recollir les aportacions al Panoràmic 2016

Més de 50 entitats criden a una manifestació unitària el 19 de juny sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir!”

20jeventoinstagramAmb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que es commemora el proper 20 de juny, més de 50 entitats s’uneixen (veure llistat) per convocar a una gran manifestació sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir” per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics de l’estat espanyol i de la resta dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur, diumenge 19 de juny a les 18h. 

El manifest (veure) convocant ja compta amb un centenar de col·lectius adherits, el CAB inclòs, (veure llistat) i encara es pot fer l’adhesió.

Manifestació a Barcelona

diumenge 19 de juny a les 18h

Plaça Iniversitat

Coneix la memòria del CAB 2015

memòria2015Descarregat la Memòria 2015 del CAB i descobreix les principals actuacions de l'entitat i les seves xifres.

Memòria 2015

Llegeix més...

14J. No permetrem la reobertura del CIE

ELCIETORNA-DIFU-2-470x234El proper 16 de juny reobrirà el Centre d’Internament per a persones estrangeres de Barcelona. Per aquest motiu, des de la campanya Tancarem el CIE de Barcelona us demanem que participeu a la manifestació del proper dimarts 14 de juny a les 19h a la plaça Urquinaona de Barcelona, sota el lema “Estan reobrint el CIE: No ho permetrem!”

De nou la ciutadania de Catalunya hem de tornar a sortir el carrer per exigir la NO REOBERTURA i el TANCAMENT DEFINITIU del CIE de Barcelona.

+ info

Dimarts 14 de juny a les 19h a la Plaça Urquinaona

#AlertaCIE