Notícies

Les associacions participen del procés per redefinir les normes reguladores de la participació ciutadana

normesEl treball de revisió de les normes es va iniciar el mandat anterior. Actualment es vol incorporar la feina feta prèviament per les entitats, els grups polítics i el Consell de Ciutat, i alhora ampliar el camp d’actuació per tal de millorar la qualitat democràtica, fomentar la participació ciutadana i incorporar mecanismes de democràcia directa.

En l'anterior procés les associacions vam participar activament coordinant-nos amb la FAVB i elaborant un pdfInforme conjunt i liderant el Dictamen del Consell de Ciutat que va elaborar al respecte.

Si la vostra associació vol estar al cas del procés de debat i participar dels espais de coordinació associativa (FAVB - CAB) podeu contestar aquest formulari per accedir al grup de correus i documents compartits.

Llegeix més...

El CAB s'adhereix al manifest de la Comissió Unitària 28 de juny

CartelGeneralEl Consell d'Associacions de Barcelona s'ha adherit al manifest i la convocatòria d'actes que impulsa la Comissió Unitària 28 de juny. Per això us convoquem a la manifestació reivindicativa que amb el títol “Les plurisexualitats trenquen binarismes, entre pera i poma, escollo macedònia” volem reivindicar i visibilitzar altres formes d’estimar moltes vegades invisibilitzades dins el nostre col·lectiu. 

La manifestació tindrà lloc el pròxim dissabte 2 de juliol a les 18.30h a Pl. Universitat.

+ info

Podeu accedir al manifest:

Llegeix més...

Coneix la memòria del CAB 2015

memòria2015Descarregat la Memòria 2015 del CAB i descobreix les principals actuacions de l'entitat i les seves xifres.

Memòria 2015

Llegeix més...

Aportacions al qüestionari del Panoràmic 2016

PAbanner-cuadratIniciem la tercera edició del Panoràmic, i com en les anteriors, les federacions d'associacions podem incloure fins a un màxim de tres qüestions per les seves entitats membres.

Podeu fer arribar les vostres propostes fins el proper divendres 1 de juliol.

El qüestionari definitiu el presentarem el proper 7 de juliol a la trobada d'associacions del CAB que farem a Torre Jussana a les 18h.

Enllaç per recollir les aportacions al Panoràmic 2016

Més de 50 entitats criden a una manifestació unitària el 19 de juny sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir!”

20jeventoinstagramAmb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que es commemora el proper 20 de juny, més de 50 entitats s’uneixen (veure llistat) per convocar a una gran manifestació sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir” per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics de l’estat espanyol i de la resta dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur, diumenge 19 de juny a les 18h. 

El manifest (veure) convocant ja compta amb un centenar de col·lectius adherits, el CAB inclòs, (veure llistat) i encara es pot fer l’adhesió.

Manifestació a Barcelona

diumenge 19 de juny a les 18h

Plaça Iniversitat