Notícies

Publicada la resolució provisional de la convocatòria de subvencions 2016 de l'Ajuntament de Barcelona

element 1461235145En la resolució s’hi indiquen, els projectes atorgats, la proposta d’import i la documentació que es requereix, si és el cas, (annex 1), així com els projectes denegats (annex 2) i els inadmesos (annex 3). Aquesta resolució és, només, informativa, a l’espera de la publicació de la resolució definitiva.   

 

Consulteu el BOPB amb la relació de sol·licituds admeses, denegades i inadmeses

+ info

Ja està disponible el programa i les inscripcions #3CCAV

logo original v2 250Després de les sessions territorials celebrades els darrers mesos arriba la cloenda del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que es celebrarà el proper 20 de maig al CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Per assistir-hi cal omplir l'inscripció. Les places són limitades i el procés es tancarà el 10 de maig.

Llegeix més...

El #GR_Associacions arriba a Gràcia: Ruta associativa pel barri del Coll. Inscripcions obertes!

FACEBOOK ElCollLes rutes associatives de Barcelona arriben al barri del Coll, al districte de Gràcia. Es tracta del #GR_Associacions, un projecte de Torre Jussana a través del qual promovem el coneixement de l'associacionisme més arrelades al territori a a través de rutes a peu mensuals, de dissabte al matí, per visitar associacions dels diferents barris de la ciutat.

En aquest nou #GR_Associacions es visitaran vuit associacions, de diferents tipologies i àmbits, que exposaran com s'organitzen i quines accions realitzen per dinamitzar la població del territori i millorar l'entorn. És, doncs, una molt bona opció per conèixer d'altres projectes associatius.

Llegeix més...

Torre Jussana obre una convocatòria per sol·licitar acompanyaments personalitzats

acompanyamentsEl nou servei d’acompanyaments preveu l'obertura periòdica de convocatòries dirigides a totes les associacions de la ciutatque compleixin els requisits establerts. En aquestes convocatòries s'ofereixen tres modalitats d’acompanyaments, tots ells gratuïts.

+ info

Llegeix més...

Inscripcions obertes a #TJFormació de Primavera

tjformació primaveraAquest 2016, entre els mesos d’abril i juny Torre Jussana ofereix 20 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, dirigides a les associacions de la ciutat i concebudes per ajudar a les juntes directives, equip tècnic i persones associades a millorar el funcionament de l’entitat.

+ info