Notícies

Marxandatge ecològic i de comerç just per associacions amb Promoètic

promoeticEl CAB ha signat un conveni de col·laboració amb Promoètic. Aquest acord permet que les entitats membres del CAB disposin d’ofertes alhora de produir materials de marxandatge ecològic i de comerç just. A la vegada ens permet promoure els valors vinculats amb la proximitat, el começ just, l'ecologisme i l'economia social.

Fruit d’aquest acord podrem proporcionar un 7,5% de descompte en totes les comandes que les associacions del CAB facin a Promoètic. Podeu accedir al descompte en aquest formulari.

D’altra banda estem elaborant  un catàleg específic per a les associacions del CAB, tenint en compte les seves necessitats i possibles productes/serveis que puguin ser del seu interès.     

Us convidem a consultar el catàleg actual de Promoètic en aquest enllaç

El CAB vicepresidirà el Consell de Ciutat

mmoreraLa presidenta del CAB, Montserrat Morera, ha estat nomenada Vicepresidenta Primera del Consell de Ciutat de Barcelona. Assumim la vicepresidència amb la voluntat de treballar per la millora de la qualitat democràtica i per l'enfortiment de l'associacionisme i l'acció col·lectiva a la nostra ciutat. Podeu fer seguiment de la nostra actuació i fer-nos arribar les demandes i reflexions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A continuació podeu accedir a la presentació de la candidatura.

 

Jornada d’associacionisme i voluntariat “Som aquí, sumant voluntats”

somparticipacioLa Federació d’Ateneus de Catalunya, la Fundació Pere Tarrés i la Federació Catalana de Voluntariat Social organitzen la jornada d’associacionisme i voluntariat “Som aquí, sumant voluntats” el proper 27 d’octubre de 2016, a les 17.30 h, a Torre Jussana (Barcelona).

Des del CAB estem contents de col·laborar en aquest espai d’intercanvi, debat i reflexió al voltant de la participació ciutadana i el teixit associatiu. Durant la jornada, diferents entitats de tot el país exposaran i debatran com ho fan per donar a conèixer les seves activitats, promoure la implicació activa de la ciutadania i gestionar la participació.

Inscriu-te!

PROGRAMA

Llegeix més...

Com internacionalitzar la teva associació?

internacionalitzacioEl proper 23 d'octubre de 2016 la Fundació Iwith.org organitza, conjuntament amb NGO Management Association Switzerland, el curs Com internacionalitzar la teva ONG? que s'impartirà en castellà per Laura Fähndrich, especialista en comunicació a diferents entitats internacionals. 
Des d'Iwith.org, s'ofereix un 75% de descompte per les federacions membres de la xarxa del CAB.
 

COM INTERNACIONALITZAR LA TEVA ONG?

Data: 24/10/2016
Hora: 16 : 00
Durada: 3 Horas 
Llengua: Castellano
Ubicació: C/ Cucurulla nº 9, 2º 2ª A 08002 Barcelona Catalunya - Espanya
Cost: 100€ (25€ amb descompte a les entitats del CAB)
Més informació: Accés al contingut del curs

Llegeix més...

L'ampliació de la base social és el principal repte de les associacions de Barcelona

2016 09 JPG PrioritatsLes dades de l'edició 2015 de #elPanoràmic ens confirmen qiue l'ampliació de la base social és el principal repte de les associacions de la ciutat. Aquestes associacions treballen continuament per aconseguir més socis i gent implicada en el seu projecte a la vegada que multiplica la necessitat dels col·lectius de millorar els espais de presa de decisió, la transparència en la nostra gestió i les eines per gestionar i executar projectes de forma col·laborativa.

Us convidem a participar de l'edició 2016 de el Panoràmic en el següent enllaç

Llegeix més...