Notícies

Torre Jussana obre una convocatòria per sol·licitar acompanyaments personalitzats

acompanyamentsEl nou servei d’acompanyaments preveu l'obertura periòdica de convocatòries dirigides a totes les associacions de la ciutatque compleixin els requisits establerts. En aquestes convocatòries s'ofereixen tres modalitats d’acompanyaments, tots ells gratuïts.

+ info

Llegeix més...

El #GR_Associacions arriba a Gràcia: Ruta associativa pel barri del Coll. Inscripcions obertes!

FACEBOOK ElCollLes rutes associatives de Barcelona arriben al barri del Coll, al districte de Gràcia. Es tracta del #GR_Associacions, un projecte de Torre Jussana a través del qual promovem el coneixement de l'associacionisme més arrelades al territori a a través de rutes a peu mensuals, de dissabte al matí, per visitar associacions dels diferents barris de la ciutat.

En aquest nou #GR_Associacions es visitaran vuit associacions, de diferents tipologies i àmbits, que exposaran com s'organitzen i quines accions realitzen per dinamitzar la població del territori i millorar l'entorn. És, doncs, una molt bona opció per conèixer d'altres projectes associatius.

Llegeix més...

Trobada de les associacions del CAB amb l’alcaldessa

IMG 0215El passat 7 de març, en el marc de l’Assemblea del CAB, els responsables de les federacions membres del CAB es van reunir amb l’alcaldessa de Barcelona que estava acompanyada per la Regidora Gala Pin. Aquesta trobada va ser una oportunitat per fer arribar les principals reivindicacions associatives i mantenir un interessant diàleg que ens va permetre constatar que compartim molts reptes.

Recull d'imatges

Llegeix més...

Inscripcions obertes a #TJFormació de Primavera

tjformació primaveraAquest 2016, entre els mesos d’abril i juny Torre Jussana ofereix 20 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, dirigides a les associacions de la ciutat i concebudes per ajudar a les juntes directives, equip tècnic i persones associades a millorar el funcionament de l’entitat.

+ info

Fem una crida a donar suport a les candidatures per Sindicatura de Greuges de Barcelona que provenen de l’associacionisme

sindicaturaDes del Consell d’Associacions de Barcelona volem donar suport a les candidatures per la Sindicatura de Greuges que provenen del moviment associatiu de la ciutat.

Entenem que la Sindicatura ha d’estar liderada per una persona que hagi viscut profundament els valors vinculats a l’associacionisme com la democràcia, l’acció col·lectiva i la voluntat de transformar.

Podeu consultar el nostre posicionament: pdfPosisionament_procés_elecció_sindicatura2.pdf

Podeu donar suport a una candidatura en el següent enllaç

Llegeix més...