Notícies

Nova ruta per la Trinitat Nova amb el #GR_Associacions

gr trinitatDes de Torre Jussana, servei cogestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona i Barcelona.cat impulsem el ‪#‎GR_Associacions‬; una manera diferent i divertida de conèixer les associacions de diferents barris de la ciutat.

Perquè les associacions som els motors dels barris! El 21/5 teniu la oportunitat de conèixer les de ‪#‎TrinitatNova‬

+ info i inscripcions: http://bit.ly/24Ri976

Nova Guia d'Assessorament sobre com fer un pla d'associació

pla dassociacioUs presentem una nova Guia d'Assessorament de Torre Jussana. En aquesta hi exposem com realitzar un pla d’associació, una eina bàsica per engegar un projecte associatiu. Es tracta del document en el qual es plantegen les bases de la futura entitat, del seu funcionament i se n’analitza la seva viabilitat com a associació.

+ info

La guia es pot descarregar en el següent enllaç:

Guia d’Assessorament núm. 5 – El pla d'associació

Publicada la resolució provisional de la convocatòria de subvencions 2016 de l'Ajuntament de Barcelona

element 1461235145En la resolució s’hi indiquen, els projectes atorgats, la proposta d’import i la documentació que es requereix, si és el cas, (annex 1), així com els projectes denegats (annex 2) i els inadmesos (annex 3). Aquesta resolució és, només, informativa, a l’espera de la publicació de la resolució definitiva.   

 

Consulteu el BOPB amb la relació de sol·licituds admeses, denegades i inadmeses

+ info

Cànnabis i convivència ciutadana

somelquecultivemEl proper dimarts 17 de maig participarem en la taula debat "Cànnabis i convivència ciutadana" en el marc de la jornada sobre el Cànnabis a la ciutat de Barcelona organitzada per Som el que cultivem i que es realitzarà al CCCB.

17 de maig a de 17h a 18.45h a CCCB (Aula 2)

Ja està disponible el programa i les inscripcions #3CCAV

logo original v2 250Després de les sessions territorials celebrades els darrers mesos arriba la cloenda del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que es celebrarà el proper 20 de maig al CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Per assistir-hi cal omplir l'inscripció. Les places són limitades i el procés es tancarà el 10 de maig.

Llegeix més...