Notícies

Coop57, ECAS i Òmnium presenten ‘Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats’

els-impulsors-del-projecte-lliuresAmb la voluntat de finançar projectes de transformació social en un context d’emergència que ens configura com una de les societats més desiguals d’Europa, s’ha presentat ‘Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats’.

La iniciativa, impulsada per Coop57, ECAS i Òmnium Cultural, es fonamenta en l’enxarxament comunitari i la recollida d’aportacions econòmiques per construir un model socioeconòmic alternatiu que acabi amb la precarietat laboral i vital que afecta un de cada quatre catalans.

Des del CAB també diem: Casa nostra és casa vostra. Volem acollir!

20161004 LOGOTIP verticalblau2Membres de la Junta Directiva del Consell d'Associacions de Barcelona han assistit avui a la presentació de la campanya Casa Nostra/Casa Vostra

Aquesta campanya pretén fer una crida a l'acció a les institucions catalanes per tal que Catalunya pugui ser terra d'acollida per a persones refugiades, garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les migrades, defensar el dret de lliure circulació i fomentar la cultura de pau. Mireu el vídeo promocional.

Llegeix més...

Nova Guia d'Assessorament sobre com redactar els estatuts d'una associació

estatutsEls estatuts són el document que regula l’organització i el funcionament intern de qualsevol associació. Per aquest motiu és important dedicar temps i esforços a treballar-los o a plantejar-ne les modificacions que requereixi l’entitat i fer-ho de manera consensuada.

Aprofiteu aquesta guia elaborada per Torre Jussana

Presentació de l'inventari de la Reforma Horària per entitats

15d reformaEl proper 15 de desembre organitzem conjuntament amb el Secretariat de Sants Hostafrancs i La Bordeta la presentació de l'Inventari de la Reforma Horària per entitats. La presentació serà a càrrec de Fabian Mohedano, promotor de la iniciativa per la reforma horària.

Dijous 15 de desembre

18 h (hora de finalització: 19 h)

Cotxeres de Sants (C. Sants, 79)

Llegeix més...

Les associacions repensem el CAB. Construïm el Pla Estratègic 2020

repensemelCABLes associacions del CAB hem iniciat el procés de reflexió estratègica per repensar l'espai de coordinació associativa a la ciutat.

La primera sessió serà el proper dijous 1 de desembre a les 18h a Torre Jussana.

 

Si la vostra federació vol participar del procés, tan sols heu de respondre aquest formulari

Llegeix més...