Notícies

El 14 de setembre es presenta l'informe de #elPanoràmic 2016 a Girona

Logo PanoramicEl proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016, que enguany mostra per primera vegada les dades sobre associacions i entitats del tercer sector al llarg de tota Catalunya.

La presentació, a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla, estarà dedicada a les comarques gironines, de manera que amb la presentació del Panoràmic, s’exposaran les dades que la Fundació Ferrer Guàrdia, copartícep del projecte, ha recollit per a l’estudi, que és una fotografia de l’estat de les entitats catalanes el 2016.

Des del CAB ens satisfà veure com el Panoràmic serveix per impulsar l'associacionisme a tot el territori català, per això participarem en el debat que es farà sobre la vertebració i els resptes de l'associacionisme.

+info

Llegeix més...

Subvencions per a entitats que volen contractar joves de 18 a 29 anys

garantiajuvenilEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), una línia per a la contractació en pràctiques de joves dins el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds està obert entre el 26 de juliol fins el dia 15 de setembre de 2017, aquest inclòs. Les entitats sense ànim de lucre han de fer arribar el formulari de sol·licitud i la documentació annexa a través de Tràmits Gencat.

El CAB demana empara a l'Alcaldessa per poder votar l'1 d'octubre

somunanacioLa junta del CAB demana empara a l'alcaldessa per tal que faciliti l'exercici del dret a vot el proper 1 d'octubre 

Considerem que el dret a vot és el dret fonamental més bàsic que té la ciutadania

Llegeix més...

Premis de Civisme 2017

civismeEl Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis Civisme. El termini de presentació de les obres es va iniciar el 26 de juliol i acaba el 10 d’octubre.

Els premis tenen per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

+ info

 

Inscripcions obertes al fòrum Som Cultura Popular 2018

unnamed

Des d’avui ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats pel Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i renovar-ne el fons teòric.

Poden presentar propostes entitats i associacions, professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

Llegeix més...