Notícies

La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec guanya la primera edició dels Premis Antoni Carné

Premi Antoni Carne dAssociacionisme Cultural CatalaLa Coordinadora d’Entitats del Poble sec ha estat guardonada amb el Premi de l’Associacionisme Cultural Català a l’entitat en reconeixement a la feina de la Coordinadora en l’àmbit associatiu i de cultura popular, pel conjunt de tota la seva activitat durant l’any 2016 i la seva trajectòria en el temps.

Des del CAB i l'associacionisme de la ciutat felicitem a la Coordinadora i a totes les associacions i entitats del Poble-sec que fan possible el calendari de festes tradicionals i populars catalanes al seu barri.

Llegeix més...

El 6 d'abril celebrem l'assemblea del CAB

ago cabEl proper 6 d'abril a les 18h a Coxeres de Sants en el marc dels 40 anys del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, celebrarem la XI. Assemblea del CAB. Serà un moment important on aprovarem el Pla Estratègic 2020 i els eixos del nou projecte de gestió associativa de Torre Jussana.

Convocatòria de la XI AGO del CAB

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent formulari

Com fer incidència política des de les associacions?

imatge409El proper dimarts dia 28 de març de 17:30 a 20:30h, a Torre Jussana realitzem la formació "Com fer incidència política des de les associacions?". Aquest curs us permetrà conèixer l’estructura política i tècnica de l’ajuntament de Barcelona i els canals de participació d'interès per associacions. També coneixereu com diagnosticar, dissenyar, executar i avaluar la incidència política. 

Us podeu inscriure en aquest enllaç

Llegeix més...

Les associacions de Barcelona davant de l’aprovació de les normes de participació

manosAra que s'inicia la recta final del procés d'aprovació de la nova Normativa de Participació des del CAB, conjuntament amb d'altres entitats, hem elaborat un comunicat al respecte.

Les organitzacions sotasignants (Consell de Joventut de Barcelona- CJBFederació ECOMFederació d’Associacions de Veïns i veïnes de Barcelona – FAVBFederació d'Entitats  Clot-Camp de l'ArpaConsell Municipal de Dones de Barcelona i Consell d’Associacions de Barcelona - CAB) expresem que aquesta nova normativa significa un avenç en relació a l’anterior i obre noves vies de participació fins ara no contemplades.

 Podeu accedir al comunicat en el següent enllaç.

 

 

Com millorar la gestió de l'associació? Presentació de SinergiaCRM a Barcelona

TargetoPNG  Xerrada SinergiaCRM 31marcIniciem un cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions. La primera serà la presentació de SinergiaCRM a Barcelona, un projecte del que som membres.

Voleu conèixer com funciona SinergiaCRM i quines possibilitats ofereix a la teva organització? Voleu saber com és el projecte associatiu que impulsa l’ús d’aquesta aplicació al tercer sector? No us perdeu la jornada divulgativa i demostrativa que se celebrarà a Torre Jussana el proper 31 de març.

Divendres, 31 de març de 2017 de 10h a 13h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

Descarrega't el targetó