Notícies

El 14 de desembre presentem la Guia de Consum responsable per associacions en el marc de la Trobada d'Associacions del CAB

presentacio-guiapracticaEl proper dijous 14 de desembre a les 18h realitzarem a Calàbria 66 (C/Calàbria 66) la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per seguir les accions del CAB i per presentar la Guia pràctica de Consum responsable i economia solidària per associacions.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu consultar pdfla convocatòria

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç

Les associacions de la ciutat gestionarem l’Espai Torre Jussana

Edifici TJEl passat 16 de novembre la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar el canvi en el model de gestió de Torre Jussana. Després de 10 anys de cogestió entre l’Ajuntament i el CAB, iniciem una nova etapa amb un nou model de gestió associativa a càrrec del Consell.

Durant els propers mesos anirem desenvolupant i implementant el nou projecte que hem elaborat conjuntament amb les federacions de la ciutat. L'equipament obre, doncs, una nova etapa que, amb el nom d’ “Espai Torre Jussana” es basarà en la participació de les associacions de la ciutat en la definició del centre, en la consolidació de bona part dels serveis que s’han ofert fins ara i en la generació de noves propostes per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament.

Llegeix més...

La FaPaC llença una campanya perquè el 21-D sigui no laborable

21-D No laborable

La FaPaC ha llençat una campanya a través de la plataforma Change.org perquè dijous 21-D sigui reconegut com a dia NO LABORABLE, NO RECUPERABLE I RETRIBUÏT i garantir així el dret a vot de tota la ciutadania en les eleccions autonòmiques convocades a Catalunya i facilitar la conciliació.

Llegeix més...

Declaració del plenari del Consell de Ciutat de rebuig al 155 i demanant l’alliberament dels #PresosPolítics

consellciutatAhir vam participar en el plenari extraordinari del Consell de Ciutat que va aprovar una declaració davant la situació política actual de rebuig de l’escalada repressiva dels darrers mesos i exigint l’excarceració immediata de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i de la resta de presos polítics del govern de la Generalitat de Catalunya així coml’aixecament immediat de l’aplicació de l’article 155.

Podeu accedir a la declaració en el següent enllaç.

El govern espanyol desbloqueja les subvencions a entitats socials

Segons va anunciar la setmana passada la intervenció de la Generalitat de Catalunya i fonts de la Direcció General de Joventut, el Ministerio de Hacienda ha desbloquejat les subvencions parcialment aturades pel govern espanyol, i finalment podran ser pagades a les entitats socials de Catalunya.

Llegeix més...