Notícies

Es presenta la plataforma VotxTothom

votxtothomEl passat divendres es va presentar a Barcelona la plataforma VotxTothom, que reivindica el dret a vot de les persones estrangeres com un element "imprescindible per esdevenir una democràcia real i una societat justa i igualitària. El Consell d'Associacions de Barcelona és una de les entitat promotores d'aquesta plataforma. 

Llegeix més...

La presentació de sol·licituds de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona serà del 28 de desembre al 25 de gener

subvencions2018L'edició 2018 de les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona ja té termini de presentació de sol·licituds. Serà del 28 de desembre d'aquest 2017 al 25 de gener del 2018. 

+ info

Una proposta interessant: #TJFormació sobre la gestió del canvi i la transformació en les associacions

element 1512045285El proper dimecres 13 de desembre es realitzarà a TJ la xerrada “La gestió del canvi: Somni i transformació a les associacions”, a càrrec de Xavier Aragay, expert en lideratge i gestió del canvi amb més de 25 anys d’experiència.

+ info i inscripcions

La Taula per la Democràcia rebutja el manteniment de l’ordre de presó contra els dos membres del Govern i els presidents d’Òmnium i ANC i demana el restabliment de la normalitat democràtica

DQNZpIOWkAEm7bQLa Taula per la Democràcia ha fet públic un comunicat de rebuig al manteniment de l'ordre de presó incondicional contra el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; el conseller d’Interior, Joaquim Forn, i els presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

D'altra banda, la junta del CAB s’adhereix a la convocatòria de les concentracions de les entitats Òmnium i ANC davant els ajuntaments de Catalunya, avui a les 20 hores.

A continuació podeu accedir al comunicat:

Llegeix més...

El 14 de desembre presentem la Guia de Consum responsable per associacions en el marc de la Trobada d'Associacions del CAB

presentacio-guiapracticaEl proper dijous 14 de desembre a les 18h realitzarem a Calàbria 66 (C/Calàbria 66) la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per seguir les accions del CAB i per presentar la Guia pràctica de Consum responsable i economia solidària per associacions.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu consultar pdfla convocatòria

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç