Notícies

El CAB es suma a l’aturada general de dimarts 3 d’octubre

slider-democràcia1-1-1Des del Consell d’Associacions de Barcelona, com a membres de la Taula per la Democràcia, ens sumem a l’Aturada General de dimarts 3 d’octubre.

Aprofitem per condemnar enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya i fem una crida a mantenir les mobilitzacions alegres i no violentes.

 

Convocatòria de la Taula per la Democràcia

Adheriu-vos a la Taula per la democràcia

slider-democràcia1-1-1Una quarantena d’entitats de la societat civil catalana constituïm la Taula per la Democràcia. Convidem a totes les associacions de la ciutat a adherir-se en aquest enllaç

Presentació del mapa d'assegurances per associacions

TargetoPNG  ARC Mapa assc 5Dins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà la presentació del mapa d'Assegurances per Associacions a càrrec d'ARÇ Cooperativa.

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 de 18h a 19.30h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

pdfDescarrega't el targetó

El Consell de Ciutat expressa el rebuig i condemna als fets que estan succeint a Catalunya

img-cc-bcn-1octA proposta de la Presidència del Consell d’Associacions de Barcelona, Montserrat Morera, i en el marc de la Comissió Permanent del passat 27 de setembre, el Consell de Ciutat  va aprovar un comunicat sobre els fets que estan succeint aquests dies a Catalunya.

Llegeix més...

Posposem la jornada de presentació del Mapa d'Assegurances

TargetóPNG  ARÇ Mapa assc 5Posposem al proper 16 octubre la jornada de presentació del Mapa d'Assegurances per associacions previst per aquest dijous 28 de setembre degut possibles mobilitzacions que es puguin convocar en relació a la convocatòria del proper del 1 d'octubre.

Així doncs, la jornada tindrà lloc el proper 16 d'octubre de 18h a 19,30h a Torre Jussana

FInalment, volem reafirmar que des del CAB donem suport totes les mobilitzacions alegres i no violentes en defensa de la #Democràcia i dels nostres drets i llibertats!