Notícies

Fòrum veïnal de dones: Els barris amb ulls de dona

cartell-barris-okLa FAVB organitza el Fòrum Veïnal de Dones que els pròxims 5 i 6 de maig al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona. Amb aquest es preten contribuir a una nova embranzida del moviment veïnal i a la seva lluita per la ciutat democràtica des de les capacitats, l’energia i la mirada rebel de les dones. La trobada, a més, és el començament d’un projecte ambiciós que busca sumar més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat.

Llegeix més...

El CAB celebra la seva 11a Assemblea General impulsant un nou marc estratègic per enfortir les associacions de BCN

El Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) va celebrar el dijous dia 6 d'abril la seva 11a Assemblea General Ordinària. Aquesta assemblea, que coincideix amb els 10 anys del CAB, es va celebrar al Secretariat de Sants,entitat fundadora del CAB. 

L'assemblea va comptar amb un total de 36 assistents de 22 federacions membres. Es va aprovar, per unanimitat, la memòria i el balanç econòmic del 2016 així com el Pla de Treball 2017 i el Pressupost per aquest nou any.

Durant el transcurs de l'assemblea també es van aprovar els relleus a la junta directiva, on es va acomiadar el Consell de la Joventut de Barcelona i va entrar la Federació ECOM. Així com també la incorporació de noves entitats com: la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de BCN (FAVB), la Federació Calàbria 66 i la Federació d'Associacions i Comissions de Festes d'Hostafrancs.

Llegeix més...

La FAVB, la FAECH i Calàbria 66 s'incorporen al CAB

faech-COLLAGEEl passat dijous 6 d’abril en el marc de la XI Assemblea celebrada al Centre Cívic Cotxeres de Sants es va ratificar l’entrada de tres noves entitats. Amb la incorporació la FAVB - Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, la FAECH - Federació d'Associacions, Entitats i Comissions d'Hostafrancs i la Federació d’Entitats Calàbria 66 reforcem la xarxa d’associacions de la ciutat i la dimensió territorial d’aquesta. 

Ara ja són 32 federacions les participants al CAB que representen més de 2000 associacions de la ciutat!

Premis Fundació Roca Galès 2017

logorocagalesLa Fundació Roca Galès (FRG) convoca l’edició dels Premis Fundació Roca Galès 2017 per reconèixer públicament tasca social important que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya.

Aquests guardons estan pensats per a premiar els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social.

En aquest enllaç trobareu les bases

La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec guanya la primera edició dels Premis Antoni Carné

Premi Antoni Carne dAssociacionisme Cultural CatalaLa Coordinadora d’Entitats del Poble sec ha estat guardonada amb el Premi de l’Associacionisme Cultural Català a l’entitat en reconeixement a la feina de la Coordinadora en l’àmbit associatiu i de cultura popular, pel conjunt de tota la seva activitat durant l’any 2016 i la seva trajectòria en el temps.

Des del CAB i l'associacionisme de la ciutat felicitem a la Coordinadora i a totes les associacions i entitats del Poble-sec que fan possible el calendari de festes tradicionals i populars catalanes al seu barri.

Llegeix més...