Declaració del plenari del Consell de Ciutat de rebuig al 155 i demanant l’alliberament dels #PresosPolítics

consellciutatAhir vam participar en el plenari extraordinari del Consell de Ciutat que va aprovar una declaració davant la situació política actual de rebuig de l’escalada repressiva dels darrers mesos i exigint l’excarceració immediata de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i de la resta de presos polítics del govern de la Generalitat de Catalunya així coml’aixecament immediat de l’aplicació de l’article 155.

Podeu accedir a la declaració en el següent enllaç.

La FaPaC llença una campanya perquè el 21-D sigui no laborable

21-D No laborable

La FaPaC ha llençat una campanya a través de la plataforma Change.org perquè dijous 21-D sigui reconegut com a dia NO LABORABLE, NO RECUPERABLE I RETRIBUÏT i garantir així el dret a vot de tota la ciutadania en les eleccions autonòmiques convocades a Catalunya i facilitar la conciliació.

Llegeix més...

El govern espanyol desbloqueja les subvencions a entitats socials

Segons va anunciar la setmana passada la intervenció de la Generalitat de Catalunya i fonts de la Direcció General de Joventut, el Ministerio de Hacienda ha desbloquejat les subvencions parcialment aturades pel govern espanyol, i finalment podran ser pagades a les entitats socials de Catalunya.

Llegeix més...

La Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions

TargetóPNG  Sepra GestioRiscosLabDins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà sobre la Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions a càrrec dels companys de la Cooperativa SEPRA.

Divendres, 24 de novembre de 2017 de h a h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

 

Aquesta presentació coincideix amb l'inici del nou servei d'assessoraments en riscos laborals que s'oferirà a Torre Jussana.

pdfDescarregat el targetó