El CAB demana empara a l'Alcaldessa per poder votar l'1 d'octubre

somunanacioLa junta del CAB demana empara a l'alcaldessa per tal que faciliti l'exercici del dret a vot el proper 1 d'octubre 

Considerem que el dret a vot és el dret fonamental més bàsic que té la ciutadania

Llegeix més...

Inscripcions obertes al fòrum Som Cultura Popular 2018

unnamed

Des d’avui ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats pel Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i renovar-ne el fons teòric.

Poden presentar propostes entitats i associacions, professionals de l’educació, la cultura, l’etnologia i l’antropologia amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la mostra.

Llegeix més...

El CAB presenta al·legacions a les normes de participació de Barcelona

JSA 5267Des del CAB compartim l’esperit deles propostes de les noves normes així com els rols que es proposen pels diferents actors. Hem participat activament en el procés i les nostres aportacions s’han introduït al llarg d’aquests mesos. Entenem que el nou marc normatiu esdevindrà una oportunitat per les associacions i la ciutadania organitzada per generar processos amb la ciutadania que promoguin la incidència en les polítiques públiques. Això serà una oportunitat per enfortir la base social de les associacions.

Llegeix més...

Normes de participació: El termini per presentar al·legacions finalitza el dia 24 de juliol

normesUs informem que el termini fer presentar al·legacions finalitza el proper 24 de juliol. Encara esteu a temps.

+ info