Porteu la comunicació de l'associació? No us perdeu aquest nou #HackaCOM!

Associat3Atenció comunicadores! Si porteu la comunicació de la vostra associació aquesta informació us interessa!

El proper 14 d'abril es realitzarà una nova #HackaCOM del Viver de Comunicació del Associa't BCN a l'Ateneu Harmonia, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Està dirigida a qualsevol persona membre d'una associació de BCN però, especialment, a aquelles que s'encarreguen de la comunicació de l'entitat.

Llegeix més...

[COMUNICAT]: #TotsSomÒmnium. Prou repressió als moviments socials i polítics

omniumDavant l’escorcoll policial que s’ha realitzat avui a la seu nacional d’Òmnium Cultural, des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), com a plataforma de representació del teixit associatiu de la ciutat, volem fer explícit tot el nostre suport a l’entitat i a les seves persones associades i treballadores. L’associacionisme, entès com una eina de transformació i de defensa i foment dels Drets Humans, és un espai de llibertat en el qual la repressió no hi pot tenir cabuda. L’actuació judicial i de les forces de seguretat d’avui és un atac frontal a aquesta llibertat que no podem tolerar.

Des del CAB tornem a exigir que s’aturi la repressió a tots els moviments socials i polítics pacífics del país, que s’alliberin els presos polítics i que es treballi perquè la ciutadania catalana pugui decidir el seu futur amb pau i llibertat.

Avui i sempre #TotssomÒmnium i tots aquells moviments i persones que treballen de manera pacífica per la llibertat i per donar veu i vot a la ciutadania.

Comunicat en PDF

#Vivimlesplaces! Calen 15.000 signatures per promoure un canvi en la normativa de terrasses

logovivimplaces 0La proposta necessita 15.000 signatures, que serviran per portar la normativa que es proposa al plenari municipal de l’Ajuntament de Barcelona, on coincidiria per temps amb l’ordenança empresarial i privatizadora de l’espai públic, acordada pel Gremi de Restauració i l’Ajuntament de Barcelona ignorant totalment la veu del veïnat.

Us animem a col·laborar-hi fent difussió per xarxes socials (hashtags #VivimLesPlaces i #OrdenançaTerrasses) i signant a llocs com Torre Jussana.

Trobareu més informació en aquest enllaç

Felicitem els 20 anys de Cocarmi!

cocarmiFelicitem a COCARMI per l'èxit en la celebració dels seus 20 anys. Unes 300 persones van omplir el passat 7 de març l'auditori de l'ONCE de Catalunya per celebrar els 20 anys del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de la discapacitat a Catalunya, que representa més de 500.000 persones i unes 700 entitats. L’acte, sota el lema Obrim camins per les persones amb discapacitat va homenatjar alguns dels membres fundadors del comitè, els quals van creure i apostar per la força de la unitat de les entitats de la discapacitat, i va comptar amb la majoria dels consellers d’Afers Socials dels últims 30 any.

+ info

Llegeix més...