Notícies

presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017

cjbEl Consell de la Joventut de Barcelona presentarà l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2016-2017, el proper dijous 1 de març a les 19h al l'Espai Jove la Fontana (L3-Fontana).

DIA: DIJOUS 1 DE MARÇ

HORA: 19H

LLOC: ESPAI JOVE LA FONTANA (c.Gran de Gràcia 190/L3- Fontana)

Llegeix més...

#VolemAcollir - Xerrada: Un any després de la manifestació. Què ha canviat?

volemacollir180212El 18 de febrer farà un any que entre tots i totes vam fer la manifestació més gran del món a favor de l'acollida de persones refugiades. Un any després, però, ens preguntem: Va servir d'alguna cosa? Què ha canviat? 

El proper diumenge 18 de febrer a les 12h, desde #VolemAcollir s'organitzarà una xerrada-debat al CCCB (Aula 1) per conèixer la situació actual, fer balanç del 2017 i parlar de tot el que ens queda per fer.

Encara et pots inscriure al 3r congrés del TSAcat

3congreso3sacUs recordem que encara estan obertes les inscripcions per participar al Tercer Congrés del tercer sector ambiental organitzat per l'o3sac. Us podeu inscriure fins el proper 9 de febrer de 2018 en aquest enllaç.

El 3r congrés del TSAcat es realitzarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el proper divendres 16 de desembre. Aquest congrés és una fita molt important pel conjunt de les entitats ambientals de Catalunya, és per això que  us animem a què hi participeu!

+ info i programa

 

Les associacions de Barcelona reclamen no aturar ni les iniciatives ni les consultes ciutadanes

manosLes associacions de la ciutat, davant els recursos en contra del nou Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona presentats, entre d’altres, per la Delegació de Govern i la Cambra de Concessionaris i Empreses Vinculades al Sector Públic (CCIES), volem manifestar el nostre desacord a aquest atac a la democràcia.

Llegeix més...

Portem les iniciatives i consultes ciutadanes a Torre Jussana

firma-electronica-documentosA partir d'aquest 2018, Torre Jussana també serà un espai de recollida de signatures per a iniciatives i consultes ciutadanes promogudes per associacions i col·lectius de la ciutat.

Des del CAB, com entitat gestora de TJ, hem apostat per facilitar la participació ciutadana i la democràcia directa oferint l'equipament a aquelles iniciatives populars que busquen el suport de la ciutadania, tant les publicades a través de la plataforma Decidim Barcelona, com d'altres iniciatives populars promogudes per entitats barcelonines.  

Llegeix més...