Notícies

Comunicat davant el bloqueig de les subvencions de la Generalitat

img-bloqueig-subvencionsDavant la comunicació que les entitats catalanes hem rebut en relació al bloqueig de més de 10 milions d’euros, per part de l'estat espanyol, destinats a subvencions d’acció cívica, voluntariat i joventut des del CAB volem expressar el nostre rebuig.

Malgrat ens van arribar informacions que es podria desbloquejar seguim a l'espera i patint la incertesa que provoca aquesta situació. 

Llegeix més...

LLIBERTAT JORDI SÁNCHEZ, LLIBERTAT JORDI CUIXART. DEFENSEM ELS DRETS I LES LLIBERTATS

mani 21 octubreDes del CAB, com a membres de la Taula per la Democràcia, ens afegim i us convoquem a la manifestació del proper dissabte 21 a les 17h a Passeig de Gràcia/Diagonal  de Barcelona, amb el lema:

“LLIBERTAT JORDI SÁNCHEZ, LLIBERTAT JORDI CUIXART.  DEFENSEM ELS DRETS I LES LLIBERTATS”

Les entitats de dones a Catalunya, segons El Panoràmic

logo2 donesEl proper dimecres 18 d’octubre tindrà lloc la presentació de l’Informe Panoràmic 2016 de les entitats de dones a la seu de l’Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1 de Barcelona). L’acte es realitzarà de 18.15 a 19.15 h i hi participaran diverses persones encarregades de l’elaboració de l’informe com també entitats de dones que hi ha participat.

+ info

Llegeix més...

Comunicat davant els empresonaments polítics dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana

llibertatjordisDes del Consell d’Associacions de Barcelona, condemnem els empresonaments polítics dels presidents de les associacions Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Expressem el nostre suport i solidaritat a ambdues associacions, especialment als seus presidents detinguts. 

Aquestes detencions són una mostra més de la falta de qualitat democràtica i capacitat de diàleg. Per això reiterem la crida a totes les associacions de Barcelona i a tota la ciutadania a respondre a aquests i als futurs atacs que pugui patir la democràcia al nostre país amb mobilitzacions, com sempre, fermes, alegres i totalment allunyades de qualsevol forma de violència.

Descarrega't el posicionament en PDF

Dilluns 23 d'octubre celebrem la Trobada d'Associacions del CAB

IMG 0982El proper dilluns 23 d'octubre 18h realitzarem a la seu del Casal d'Infants del Raval (Carrer de la Junta de Comerç 16) la Trobada d'Associacions del CAB. Un espai de les federacions sòcies del CAB que servirà per debatre sobre la governança del CAB, així com seguir les accions del CAB.

Si sou una federació d'entitats de la ciutat i voleu entrar en xarxa amb la resta podeu aprofitar aquest espai de trobada.

Podeu consultar la convocatòria

Podeu confirmar assistència en aquest enllaç