Notícies

La Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions

TargetóPNG  Sepra GestioRiscosLabDins del cicle de presentació de diferents eines que poden facilitar la gestió de les associacions us convidem a la properà serà sobre la Gestió dels Riscos Laborals en les Associacions a càrrec dels companys de la Cooperativa SEPRA.

Divendres, 24 de novembre de 2017 de h a h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona)

Si vols assistir a l’esdeveniment, inscriu-t’hi a través del formulari

 

Aquesta presentació coincideix amb l'inici del nou servei d'assessoraments en riscos laborals que s'oferirà a Torre Jussana.

pdfDescarregat el targetó

9 i 10 de novembre #ConnectemComunitats

energiesEls propers 9 i 10 de novembre l'Espai Jove Les Basses (C/Teide, 20) serà el niu on s'establiran les Energies Comunitàries de Barcelona per tal de connectar projectes, visibilitzar-se i generar coneixement.

De totes les propostes que es realitzaran volem destacar dues en les que com a CAB estem participant. No us ho perdeu!

La Taula per la democràcia en defensa de les institucions catalanes i la cohesió social

taulaxlademocracia2La Taula per la Democràcia, de la que participa el CAB, ha elaborat un posicionament en en defensa de les institucions catalanes i la cohesió social on mostrem el nostre ferm compromís amb les institucions escollides democràticament i reafirmem que els conflictes polítics s’han de resoldre políticament, per la via de la negociació i el diàleg.

La Taula per la democràcia ens vam constituir per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals i el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític.

Llegeix més...

Necessiteu canviar les dinàmiques de la junta directiva? Us sentiu frustrats en el lideratge de l'associació?

DNtGlZNXcAA89tPDes de Torre Jussana s'organitza la formació: "JUNTES EFECTIVES: Eines i estratègies per una bona governança" pel proper Divendres 10 de novembre, de 10 a 14 h i de 15 a 17 h. 

En aquesta formació s'exposarà com  portar els òrgans de govern de les entitats sense ànim de lucre a un nou nivell d'eficàcia i d'acompliment de les seves funcions. Els participants podreu realitzar el diagnostic de la governança de la seva entitat i rebreu indicacions personalitzades d'accions per a la seva millora.

+ info i inscripcions

Defensem la democràcia: Contra l’empresonament del nostre govern legítim

39523.pngDavant l’empresonament, durant la jornada d’ahir, del Vicepresident del govern català i de 8 consellers/es, i com ja va succeir amb l’ingrés a presó dels presidents de l’ANC i d’Òmnim Cultural, des de la Junta del CAB lamentem profundament haver de tornar a denunciar l’actitud antidemocràtica d’un estat, l’espanyol, que ha posat tots els seus poders, entre ells el judicial, a disposició del posicionament polític dels partits que governen.

Llegeix més...