Notícies

Convocatòria de taller obert per al projecte Les Rambles

lr grupscooperatiusDes del Consell d'Associacions estem participant al procés participatiu del projecte Les Rambles per fer present les propostes que al llarg d'aquests anys hem defensat sobre l'ús de l'espai públic per l'acció col·lectiva. Participem en el grup cooperatiu MOVIMENT i el d'ESPAI PÚBLIC. Totes les entitats que ens volgueu fer alguna aportació en relació a aquest procés ens podeu fer arribar la vostra petició a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

D'altra banda, aprofitem per recordar que es convoca a tota la ciutadania a participar al primer taller obert que dóna inici al procés de cooperació ciutadana per a la dinamització i remodelació del projecte Les Rambles. El taller tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 27 de gener en horari d’11 a 14 h.

+info i inscripcions

#contagiaelvirus! Una campanya per fomentar l'associacionisme

pegata 14x7#Contagiaelvirus és el lema d’una nova campanya de foment de l’associacionisme a la ciutat, creada a partir de la participació d’entitats durant la HackaCOM del Viver de Comunicació de l’Associa’t a la festa que es va realitzar el passat 16 de desembre.

Animem a totes les entitats a entrar a la web de campanya, a fer-ne seguiment i difusió a través de Twitter (@contagiem) amb l'etiqueta #contagiaelvirus, així com a participar en la propera HackaCOM, que ja té data (14 d’abril) i formulari d’inscripció, per consensuar conjuntament les accions més adequades per motivar a la ciutadania a associar-se.   

Com participar a Stop Mare Mortum?

stopmaremortumEl proper dijous es farà la Reunió Informativa "Com participar a Stop Mare Mortum?" destinada a les persones que volen implicar-se amb la plataforma. L'objectiu de la xerrada és explicar i compartir el posicionament respecte a les polítiques migratòries i de protecció internacional així com facilitar les eines de diàleg per la sensibilització ciutadana.
Així mateix, s'explicarà l'organització de la plataforma, les diferents comissions i el calendari d'accions pels propers mesos. 

 Dijous 25 de gener a les 19h 

a la Lafede.cat (Carrer de les Tàpies, 1-3, Barcelona)(Carrer de les Tàpies, 1-3, Barcelona)

Per participar a la xerrada si us plau confirmeu assistència a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

jornada-visual-facebook-1200x628-pxEls propers dies 1 i 2 de març de 2018 el Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP, organitzen unes jornades internacionals d’acció comunitària al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Unes Jornades per escoltar i conèixer polítiques públiques foranies sobre Acció Comunitària vinculades a aspectes de democràcia, enfortiment i empoderament del conjunt de la ciutadania, i que reforcin la idea de transversalitat a través de polítiques locals concretes.

+ info i inscripcions

Diverses organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume

terrasses 4Aquest dimecres 24 de gener a les 12:00 hores, diferents organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume com a tret de sortida a les accions reivindicatives emmarcades en la iniciativa ciutadana a favor d'una Ordenança de Terrasses Veïnal que preservi l'espai públic com a dret col·lectiu.

La convocatòria serà a càrrec de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC), Plataforma Carrers per a Tothom i la Federació ECOM.

Dia i hora: Dimecres, 24 de gener, 12:00 hores

Lloc: Plaça de Sant Jaume

+ info